Oyun Kendime not

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 276 gün önce görüldü
Görmemezlikten gelmeye devam et. Seviyelerine sakın inme gül ve geç.

Hep temkinli yaşayamazsın; akışta kal, hiç değilse arada sırada.

DARGIN AYRILMAYALIIIIIM
DİYE KOŞTUM SAMA DÜÜÜÜÜN
GÖZLERİM VAGONLARIIII DOLAŞTIIIII
ÜZ
GÜÜÜÜÜNN
ÜZGĞÜÜÜÜÜNNN

Şimdi efendim her sabah evden çıkmadan evvel aynanın karşısına geçer ve tam da bu karikatürdeki gibi konuşurum yansımamile.

tumblr_mm2xtqlBAG1s5tq0qo1_400.jpg

Türetimselleşim yapa yapa, hiçbir şeyi doğru söyleyemez oldum. Geçen vagona gramofon dedim, Mahzar Fuat Özkan'a Mafsal Fuar Özcan dedim, mesela bi' manifaturacı sorsan derim ki ar yu kaç mani? Yani ne kadarın var gel bira içelim demek gibi bir şey... Hayat bir lifedir. Yaşam kısa, vita brevis yani, bilmem amlatabildim mi, ay o da zor, nasıl yapacam ki kün fe yekün filan dese anca olur, zaten de istemem biliyor musun? Desen ki mesela şurası mesela bakın, şurası AVM diyorum hop hadi bura hara olsun, mesela Amik Ovası'na diyorum ki burası da çok ova, böyle olmaz, sen Canik ol, hop Canik oluyor, mesela hop diyorum ki sen de manik ol, ay herkes tırtlatır, ona manik ol, öbürüne şnorkel miydi şofben miydi var ya hani ruh hastalığı, ay evlerden ırak gece kalksa seni meyve pıçağinnen batırsa batırsa sen Mehmet Ali Erbil misin? acımadı ki acımadı ki deyesin, ay acır, canın acar, bi' de kanıyo ben zaten kan göremiyorum geçen kan verdim 12 tane doktor geldi de zor ayıktım meyve suyu filam verdiler jelibon verdiler, ay hiç bana göre değil bu işler...

sen-%C3%A7ok-g%C3%BCzel-bir-insans%C4%B1n_1794383_m.jpg

İnsan bazen kendini ödüllendirmeli ve kimseye aldırış etmeden istediği kadar saçmalamalı ve bundan sadece kendisi memnun olup gülmeli.​

"Refüjlere düşeceğim." derdim, sanırım sonum o olacak, olsun ben yine bi' şekilde dalgama bakarım, en azından en popüler, en sevilen sokak adamı olurum, yanıma gelirler, muhabbet ederiz. Bu da bana yeter.

03e078f1f56.png

Boş ver daha fazla takma üzüleceksin biliyorum ama hayr da şerde Allah’ın sabret dua et

Sessizlik istediğim zaman bi' tablo fotoğrafına bakmam yeterli geliyor.

Daha sessiz bi' tablo az görmüşümdür, hatırlamıyorum, sessizliği resmetmek en zoru olmalı.​

73714b11580.jpeg

millet fosur fosur çapkınlık yapsın
sen anca yaz

Ne zamandır kendime diyorum yahu Kamil bir hikaye kitabı da olsa Kitap yazmaya çalış bir türlü bunu Başaramadım Umarım başaracağım Evet bunu dur kendime yolluyorum

Geri