Oyun Kendime not

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 275 gün önce görüldü
arada kendinize
güzel şeyler söyleyin
homurdanıp durmayın

Resmen ağır bi' yemekten sonra "Of iyi yedik bi' soda içsem şimdi güzel olur soda var mı ki bi' dolaba bakıyım" mevzusundaki tüm hal ve hareketlerimiz aynı, eksiği var fazlası yok, şempanze mempanze, goril moril fark etmez 1 ahbap edinmeliyim bence çok iyi anlaşırız benziyoruz da...

giphy.gif

Avatar dediğimiz olgu aza psikolojisini çok etkiliyormuş, cıbıl dedemli avatarı kullanırken kuru ekmeğe eyvallah diyen biri gibiydim, şimdi düşünceli dedemli avatarı kullanıyorum sürekli bi' dertliyim hiç keyfim yok omuzbaşısılarımı bile öpesim gelmiyo düşün mesela omuzbaşısılarımı öpme rütüyelim benim çiş yapmak gibidir her gün birkaç defa mutlaka... İmanamıyorum... :l:​

Yılbaşında evinde otur bak not alıyorum buraya evinde otur kızım !

Osman Ünlü'den hallice babamla sabahleyin gerçekleştirdiğimiz sohbet esnasında edindiğimi D İ N İ bilgileri kendime note ettim.

• Denizlerin köpükleri kadar günahımız da olsa T E V B E etmeliyizdir.
  • Yüce, arif ve de mücella Rabbın şefkati anne şefkatinin 100 katıdır, kendi şefkatinin 100 de 1ini annelere tecelli ettirmiştir.
  • Korumaya aldıklarım hariç her kulum günahkardır, günaha meyillidir, af dileyiniz diyordur, af dilemeliyizdir.
  • Ve unutmamalıyız ki, yalnızlık ve de affetmek sadece ona mahçuptur.

dusunduren-karikaturler_154287.jpg

Kalbini güzel tut kirletmelerine müsade etme..

Tanıtımı beğenmedin ve gitmedin aferin.

Geri