Jose
Gümüş Üye
Gözlerimiz kapalı ya da yürürüz biz bu yolu Kâmil, bir çakıl taşının yeri değişsin onu da fark ederiz. Biz, biz bu yolun yolcusu. Aklını uzaklar çelmesin Kâmil, sanma ki orada herkes mutlu. Sanma ki herkes keyfinde orada, kimse sikinin üstünde ceviz kırmıyor Kâmil. Hem keyif dediğin serçe boku. Hem uzaklık mesafeyle ilgili bir şey değil, bak şu arabanın arkasında ne yazıyor Kâmil: O da mutsuz! İntikam ateşiyle kurulmuş, dünyaya hayatı buyur eden, adamın içini rahatlatan serin bir cümle, cümle âleme: O da mutsuz!
Herkes gibi o uzağa feda etme kendini Kâmil, bak bu yüzden sen acı çekiyorsun, ben üzülüyorum. Bak inkârla geçti bahar, imhayla geldi yaz, parça tesirliydi sonbahar. Ama madem daha ölmedik, burada olmaya dünyada kalmaya devam. İyi de biz kimin devamıyız Kâmil? Saatler, günler, yıllar ve dünya, nasıl da iğnelendi nakış nakış. Bu benim ellerim, bana kaç zamandır fazla.
Murat Özyaşar, Sarı Kahkaha s.14 “Kepenk”
Herkes gibi o uzağa feda etme kendini Kâmil, bak bu yüzden sen acı çekiyorsun, ben üzülüyorum. Bak inkârla geçti bahar, imhayla geldi yaz, parça tesirliydi sonbahar. Ama madem daha ölmedik, burada olmaya dünyada kalmaya devam. İyi de biz kimin devamıyız Kâmil? Saatler, günler, yıllar ve dünya, nasıl da iğnelendi nakış nakış. Bu benim ellerim, bana kaç zamandır fazla.
Murat Özyaşar, Sarı Kahkaha s.14 “Kepenk”