Kendi hâlinde..

Konu sahibi son olarak 707 gün önce görüldü
Hiçbir şeyi değiştiremeyecek olsan da, hiç kimse takdir etmese de, hiç kimse fark etmese de, hiç kimse kabul etmese de, hiç kimse el vermese de sen iyi olmaya, iyi kalmaya ve iyilik yapmaya devam et.
İyiliğin tersi kötülüktür.
İyi olmaktan vazgeçersen kötülüğü tercih etmiş olursun

Anlamayana anlatmayın, görmezlikten geleni görmeyin, her şeyinize sağır olan birini hiç duymayın.Hiçbir şey ifade etmediğiniz kimselere büyük anlamlar yüklemeyin. Yalnız da kalsanız öylesine vakit geçirilen biri olmaktan kendinizi kurtarmış olursunuz.Önceliğiniz kendiniz olsun...

• Beğen
Tepkiler: Han
Yaranın eskisi makbul, yaralayanın ölmüşü..

• Beğen
Tepkiler: Han
Günlüğün hayırlı olsun. Bende kendime not görünce forum oyunu diye düşündüm.meğerse günlükmüş.

Saklarım ben her şeyi tek bir gülüşüm de..

Bazen rüzgarın saçımı dağıtmasına,
yağmurun yüzümü ıslatmasına,
birilerinin kalbimi kırmasına izin veririm sonra;
Saçımı Toplarım,
Şemsiyemi Açarım,
Kalbimi Kapatırım,
Hepsi bu…

Bugün de hakkınızda çok şey duyacaksınız. Dinleyin ,dert etmeyin; bugün de yerinizde olmayı başaramamış çok kişi var demek ki..

Anlamayacaksın, bende birdaha asla anlatmayacağım...

Ben artık oluruna bıraktım bazı şeyleri.
Çünkü bazen ne yaparsan yap istediğin gibi yürümüyor her şey.
Her sabah aynı duyguyla uyanıp gün boyu aynı boşlukta savrulmak istemiyorum artık.
Belki yeterince savaşmadın diyecek bazıları ya da gerçekten isteseydin pes etmezdin diyecekler.
Ama kimsenin benim içimdeki yorgunluktan, kırgınlıktan haberi olmayacak.

Dedim ya; ben artık oluruna bıraktım.
Nasipten öte köy yok nasılsa, olsa güzel olur.
Olmazsa da nasip, kısmet.. .

Başkalarının istediği, yönettiği gibi devam eden yaşanmışlık öyküleri sizce ne kadar muhteşem olabilir ki ?

Lügatinda ne kadar çok kelime olursa olsun; kendini anlatmak için bazen susmayi tercih edersin...

Geçmişi geride bırakmadan hafifleyemezsin.
Unutmak , mutluluktur...

Geri