Kendi dilinden Rüya Perisi ...

Konu sahibi son olarak 3783 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dik başlılığı dışında hiç bir olumsuz yanı olmayan melek gibi bir kızsın maşallah :)
mevla bahtını açık etsin rüya perisi. kendini çok güzel ve kasıntısız anlatmışsın. samimiyet okunuyor satırlarında. umarım hep böyle kalırsın.

dik başlılığı dışında hiç bir olumsuz yanı olmayan melek gibi bir kızsın maşallah :)
mevla bahtını açık etsin rüya perisi. kendini çok güzel ve kasıntısız anlatmışsın. samimiyet okunuyor satırlarında. umarım hep böyle kalırsın.

Bu güzel yorumunuz çok mutlu etti beni. :benmi:
Çok teşekkür ederim. :cici:
Amin amin hepimizinkini İnşAllah. :cici:
Okuyan gözlerinize sağlık. :cici:

Rüya Perisi bebeğim seni tekrar tekrar tanımak güzeldi :asd:
Sen benim tatlı belamsın, dert ortağımsım, her şeyimsin :benmi:
Hep yanımda kal emi tatlı cadı :heyoo:

Düş Bozumu bana da bir taş geldi sanki :nee:

Rüya Perisi bebeğim seni tekrar tekrar tanımak güzeldi :asd:
Sen benim tatlı belamsın, dert ortağımsım, her şeyimsin :benmi:
Hep yanımda kal emi tatlı cadı :heyoo:

Düş Bozumu bana da bir taş geldi sanki :nee:

Kız kaç yıldır geceli, gündüzlü konuşuyoz dahada tanımiysen bişey demiyorum. :asd:
Sende benim en değerlimsin güzeller güzelim. :kiss:
Ve Allah ömür verdikçe her zamanda yanında olacağım bebeğim. :öp:
Düş Bozumu ikimizide taşladı. Başını şişiriyormuşuz beyfendinin. :trip: biraz fazla konuşabiliriz ne varki bunda. :asd:

Cok uzun :T: memnun oldum diyim.

Memnun olduk efendim.Siz hep olun tebessüm veren yüreğinizle.:sana:
Ve o taptatlı kardeşinle:sana:

Ev Kuşu 'nun kardeşin olduğunu bilmiyordum.ama bildiğim birşey varsa birbirinize sahip çıkın,çünkü ikinizde temiz kalplisiniz buna inanıyorum.Yürüdüğün İlahiyat yolunda başarılar dilerim umarım başarılı olursun,Din kültürü öğretmenliği yakışacak sana başaracağına da inanıyorum.iyi insanlarsınız.parti hususu hariç saygım sonsuzdur.Allah senin ve kardeşinin Yolunu açık etsin,gönlünüze göre versin İnşallah.

Ev Kuşu 'nun kardeşin olduğunu bilmiyordum.ama bildiğim birşey varsa birbirinize sahip çıkın,çünkü ikinizde temiz kalplisiniz buna inanıyorum.Yürüdüğün İlahiyat yolunda başarılar dilerim umarım başarılı olursun,Din kültürü öğretmenliği yakışacak sana başaracağına da inanıyorum.iyi insanlarsınız.parti hususu hariç saygım sonsuzdur.Allah senin ve kardeşinin Yolunu açık etsin,gönlünüze göre versin İnşallah.

Ben kardeşim olduğunu söylememiş miydim? Elimizden geldiğince ikimizde birbirimize sahip çıkıyoruz, teşekkür ederiz. :cici
İnşAllah başarılı olabilirim.
Her konuda da uyuşmayalım. (:
Allah razı olsun. Hepimizinkini en hayırlı şekilde inşaAllah. :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri