-
-
-
-
-
Selamünaleyküm cümleten.
Birazdan hayat hikayemle sizi sıkabilirim. Şimdiden özür dilerim. (:
Hadi Bismillahirrahmanirrahim deyip başlayalım.
Ben Ayşegül Kader. 21 mart 1992 yılında Hakkari/Yüksekovada, dünyaya gözlerimi açmışım. Aslen Siirtliyim ama Siirti neredeyse görmedim gibi birşey. :şirine:
Siyah kara mara, çirkin birşeymişim. Gerçi hala çirkinimde, kendimle barışık olduğum için bunu problem etmiyorum. :p
Zati ben doğmuşum hemen Mersine taşınmışız. Galiba aileme uğur getirmişim ki, onları oradan kurtarmışım. (:
Mersinde 4 yıl kadar bir süre yaşamışız. O süre zarfında evin en küçüğü bendim, ilgi bendeydi, hayat bana güzeldi. Sonra maalesef ki kardeşim olacak ergenus, sarı cadı Ev Kuşu denen çirkin kardeşcan doğmuş. Doğduğundada sarı, şeker, güzel bir kız olduğundan pabucum dama atılmış. O yüzden hiç sevmem kendisini. Saltanatımı elimden aldı. :T:
Neyse bu sarı cadı doğmuş biz Mersinden Gaziantepe taşınmışız. Ki çok şükür taşınmışız. (:
Tüm eğitim hayatımı Gaziantepte yaşadım ve tam bir Gaziantep aşığıyım. Çok severim şehrimi.
Sıradan herkesin yaşadığı gibi, tüm gününü oyunlarda, sokaklarda geçiren bir çocukluğum oldu.
Küçüklüğümden beri en büyük hayalim Anaokulu öğretmeni olmaktı. Kazandımda ama şartlar izin vermediği için okuyamadım. Şuan İlahiyat öğrencisiyim ve bölümümden çok çok memnunum çok şükür. Aslında bu meslek için yaratılmışımda, kendimi geç keşfettim diyelim. (:
Açıköğretim ilahiyatın önlisansını bitirdim, şuan Dgsye hazırlanıyorum lisansa çevireceğim inşAllah ve Din kültürü öğretmeni olabilmek hayalim, tabi Rabbimde isterse olur bu. :cici:
Türkçe yazıma dikkat etmeye çalışırım ve dikkat edilmesi için uyarabilirimde. (:
Çok dikbaşlı bir kızımdır maalesef. İnandığım şeyden beni vazgeççirtmek çok zordur. :/
Bazen çok sivri dilli olabiliyorum.
Az konuşup, çok düşünenlerdenim.
Uzaktan her ne kadar sert gözüksemde, çok duygusalımdır.
Aileme çok bağlıyımdır. Onları koruyabilmek için elimden gelenin çok çok fazlasını yaparım. Onları kimsenin üzmesine asla izin vermem.
Çocuklarla ilgilenmeyi çok severim. Huzur verirler bana. :cici:
Babadan gelme koyu Beşiktaşlıyımdır.
Ak parti çizgisini bozmadığı sürece koyu Ak particiyimdir ama Akputçu değilimdir.
Fazlaca sosyal biriyimdir. Gezmemden hiç geri kalmam. Hatta dersler sınavlar olmasa hiç eve gelmem. Hatta ailem evi otel niyetine kullandığımı iddia ederler ki, haklılar. (:
Önyargılı değilimdir pek.
Çok sevecenimdir. Çok çabuk arkadaş olurum, lakin güvenmem kolay kolay kimseye.
Sürpriz yapmayıda, yapılmasınıda çok severim. Çok yapmışımdırda.
Çok eğlenceli bir kızımdır. Gülmeyi, eğlenmeyi çok severim.
Küfürden hiç hoşlanmam. Hiç küfür etmemde.
İnsanlara kavgayla yaklaşmak yerine, insancıl, sevecen yaklaşmayı tercih ederim.
En sinir aldığım insan tipi erkekler tarafından şımartılan kızlar ki bu forumda böyleleri maalesef çok. Klavye artistliği onlarınki. (:
Kitap okumayı severim ve şu sıralar Uğur koşar kitapları tutkunu oldum. (:
Şarkı pek dinlemem ama Şiir
dinlemeyi çok severim.
Böyle işte kendi halimde, zararsız yaşayan bir kulum. :şirine: