Kendi çekimlerim(deneme 1-2)

Konu sahibi son olarak 2129 gün önce görüldü
edit_preview.php

doğudan bu taraflardaki tarlalara çalışmaya gelen ailelerin çocukları yoldan geçerken gördüm arabayı durdurup yanlarına gittim korktular

edit_preview.php

azcık sohbet edince gülerek poz verdiler​

Bunların ikisi çok güzel. Büyük ebatları bu kadar mı?

edit_preview.php

ilk gördüm ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım şaşkınlıkla işi gücü bıraktım tayzeleri seyretmeye koyuldum

edit_preview.php

bir deliğin içinde duvarlarına hamuru yapıştırıyorlardı nasıl olurda düşmüyor diye kendi kendi söylendim

edit_preview.php

adı tandır ekmeği imiş yanında sıcak bir çay olsun yetiyor parasıyla satmalarını istedik bir poşet doldurup beleşten vermişlerdi şimdi hangi köye gitsek tandır yapan teyzeleri gözlerim arıyor​

Demek tandırda ketede yedin...:)
söyle bakalım doğu da hangi ilimizin bu görüntüler..

Demek tandırda ketede yedin...:)
söyle bakalım doğu da hangi ilimizin bu görüntüler..

kete ne anlama geliyor başkanım (: doğu da değil ki amasya civarı
çocuklar doğudan amasyaya çalışmaya gelen ailelerin çocukları tandır ekmeğini çektiğim yer amasyanın köylerinden birindeydi

Cesmedeki cocuklar, kete ve agzini bardaga sokmus köpek iste bu. Ben resimlerin kalitesinden cok yakalanana dikkat ediyorum. Emegine saglik cok güzeller. Cesmedeki cocuklari calsam olur mu.? (:

Cesmedeki cocuklar, tandir ekmegi, ve agzini bardaga sokmus köpek iste bu. Ben resimlerin kalitesinden cok yakalanana dikkat ediyorum. Emegine saglik cok güzeller. Cesmedeki cocuklari calsam olur mu.? (:

tşkrlr tabiki alabilirsin hepsi tesadüf eseri yalnız itiraf etmeliyim köpeğin ağzına bardağı ben soktum :D

Ne hos pozlar bunlar sevilesi...
Edip abi geldi aklima acayim da bi "kuslar" sarkisini dinleyeyim

edit_preview.php

çifçi amcam domates serasının içinde tek bir tane kavun yetiştirmiş ağzım sulanmadı desem yalan olur foyoğrafını çekmekten başka bişey yapamadık içimde kaldı bi gece serasını patlatmayı düşünüyorum :)

edit_preview.php

aslında ben güneşin batışını yakalıyordum karşıdaki tepe boş gibi görünebilir ama önemli bir tepe aşkları efsanelşmiş şirin uğruna dağları delen fethat ile şirinin mezarı bulunmakta hemen aşağısında ise müzeleri var.​

edit_preview.php

samsun atakum civarı kanımca bunu düşünen ne aç kalır ne işsiz

edit_preview.php

tuvaletin kapısına yazan arkadaşa burdan saygılarımı iletiyorum yalnız insanları bu kadar düşünürken kamu malına zarar verdiğini nasıl unutursun​

Geri