Kendi çekimlerim(deneme 1-2)

Konu sahibi son olarak 2127 gün önce görüldü
En sevdiklerimden başladım

edit_preview.php

Desene benim fotograf konumun hic sansi kalmadi.:cici:
Cok güzel bir resimle baslamissin. Artik takipteyiz, emegine saglik.

Renkleri çok hoş (:

evet ve ben hasta oluyorum duruşlarına renklerine maaşAllah Allah nazarlardan saklasın onları

Desene benim fotograf konumun hic sansi kalmadi.:cici:
Cok güzel bir resimle baslamissin. Artik takipteyiz, emegine saglik.

estf. önemli olan güzellikleri gözlerden sakınmamak ayrıca sen çok iyi yakalıyorsun bakmadan geçemiyorum (:

:nazar:Benimde sultan papağınım bide muhabbet kuşu oldu gerçi muhabbet evimize kendi geldi:D bilirim bakılmasa hasta olurlar..

Karacombam ZiFiR. Bende boyle pacali bir guvercin istiyorum :p

Cok havalilar masallah :p

:nazar:Benimde sultan papağınım bide muhabbet kuşu oldu gerçi muhabbet evimize kendi geldi:D bilirim bakılmasa hasta olurlar..

sultanla cennet papağanı aynı olsa gerek bende de var 1 tane bir çift muhabbet kuşu var bendeki bu hayvan sevgisi çok başka evi hayvanat bahçesine çevirdim ama yıllardır böyleyim

Karacombam ZiFiR. Bende boyle pacali bir guvercin istiyorum :p

Cok havalilar masallah :p

başkanım ayıpsın bende paçasız yok beslemiyorum çok uçuyor o cins en havalısından bir çift veririm ama gözün gibi bakmak şartı ile

başkanım ayıpsın bende paçasız yok beslemiyorum çok uçuyor o cins en havalısından bir çift veririm ama gözün gibi bakmak şartı ile

Ben senden daha iyi bakarim, gor bak 1 haftada nasil tosuncuk oluyorlar, kus sutuyle besleyecegim onlari :p

edit_preview.php

doğudan bu taraflardaki tarlalara çalışmaya gelen ailelerin çocukları yoldan geçerken gördüm arabayı durdurup yanlarına gittim korktular

edit_preview.php

azcık sohbet edince gülerek poz verdiler​

sultanla cennet papağanı aynı olsa gerek bende de var 1 tane bir çift muhabbet kuşu var bendeki bu hayvan sevgisi çok başka evi hayvanat bahçesine çevirdim ama yıllardır böyleyim

Sultan papağını aynı benimkinden :d

Bende hayvanları çok seviyorum,ama senin Pars biraz tehlikeli duruyor burdan
w00t.gif
benim alman kurdum vardı 3 yaşına kadar beslemiştim türkiyeye temeli gelince bi tanıdık aileye vermek zorunda kaldım://

Şimdi bu türden alcam bende :D Nasıl ama?:D

edit_preview.php

Dağ köylerinin birinden çekmiştim.Nineleri hep sevmişimdir.Genelde çok tatlı olur yaşlılar ama bu ninenin ağzı biraz bozuk yol sorunca verdi veriştirmişti.​

Sultan papağını aynı benimkinden :d

Bende hayvanları çok seviyorum,ama senin Pars biraz tehlikeli duruyor burdan
w00t.gif
benim alman kurdum vardı 3 yaşına kadar beslemiştim türkiyeye temeli gelince bi tanıdık aileye vermek zorunda kaldım://

Şimdi bu türden alcam bende :D Nasıl ama?:D

aynı değilmiş papağanlar bendeki taklitçi (: itiraf etmek gerekirse ben süs köpeği besliyemem ama sana iyi bir dost olur orası kesin :D

Apartmanda büyük köpek olmaz o yüzden terriyergillerden almak en uygunu (:

Geri