Kemal Kılıçdaroğlu’na ihanet ediyorlar!!

Konu sahibi son olarak 238 gün önce görüldü
Seçimi kaybedecek galiba :emoji_scream:
Ne kadar nankörmüş insanlar

Parayla delegeleri satın almışlar

Ya ne ihaneti.
Yeni adamin tipolojisi bile adeta kasıtlı secilmis gibi.
Görsel psikoloji, iletişim bunları gözardı edemezsin.
Ortadogulu heybet sever, cesaret sever,hitabet sever. KK ile ayni frekansa sahip birini bulmuşlar o da hala yok demirtasa selam, yok kavalaya selam. Bu ülkenin bugunu hala bulamadiysaniz siyaseti birakin diycem de gayet farkindalar, zekaları da gayet yerinde.
Herkes üstüne düşen rolü ihya ediyor.

Ya ne ihaneti.
Yeni adamin tipolojisi bile adeta kasıtlı secilmis gibi.
Görsel psikoloji, iletişim bunları gözardı edemezsin.
Ortadogulu heybet sever, cesaret sever,hitabet sever. KK ile ayni frekansa sahip birini bulmuşlar o da hala yok demirtasa selam, yok kavalaya selam. Bu ülkenin bugunu hala bulamadiysaniz siyaseti birakin diycem de gayet farkindalar, zekaları da gayet yerinde.
Herkes üstüne düşen rolü ihya ediyor.
Hapiste yatan mazlum insanlara selam göndermesi neden rahatsız etti sizi?
Maalesef sırtından bıçakladı. Arka rolde İmamoğlu var ama.. Parayla delegeleri çektiler kendi yanlarına.

Mezhepsel bakıyorsun şeker kız kendy

Ben de Kemal’e ayıp ettiklerini düşünüyorum. 3-5 seçim kaybetti diye ne bu hainlik? Bunlar fetöşist Candy Hanım

Kasıtlı kaybetmek için seçime giren ve arapcilara ülkenin ırzına geçmesi için yol veren adama kumpas kurmak son derece hafif kalır.
Bunları Kemal Kılıçdaroğlu yapmadı Erdoğan yaptı. Gidip onu eleştirsene

Ben de Kemal’e ayıp ettiklerini düşünüyorum. 3-5 seçim kaybetti diye ne bu hainlik? Bunlar fetöşist Candy Hanım
Delegeleri parayla almışlar. Bu açık

Bir zamanlar İmamoğlu sucukları vardı. Şimdi varmı bilmiyorum ne sucuktu be. Olsa şimdi bir kilo yerim.

Geri