Min
Altın Üye
KK gitmesin isteyen 2 kişi var.Biri bu arkadaş diğeri de Erdoğan xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya Candy, kafa gidik galiba. Kilicdaroglu’nun basarisiz oldugunu gormek ve soylemek AKP’li mi yapiyor insani? Bilgin olsun, AKP’yi en sevmeyenlerden biriyim ama Kilicdaroglu’na boyle koru korune baglananlar sayesinde de basimizdan gidemedi su yonetim. Ne gibi bir basarisini gordun mesela simdiye dek bu adamin?Akpli detected.
Ya Candy, kafa gidik galiba. Kilicdaroglu’nun basarisiz oldugunu gormek ve soylemek AKP’li mi yapiyor insani? Bilgin olsun, AKP’yi en sevmeyenlerden biriyim ama Kilicdaroglu’na boyle koru korune baglananlar sayesinde de basimizdan gidemedi su yonetim. Ne gibi bir basarisini gordun mesela simdiye dek bu adamin?
Demokrat tek liderdi sözü özü bir insandı.Yolsuzluk yapmadı Yerine gelenlet daha ilk günde 1000 yalan söylediler. Delege oyunları ile bir lideri alaşağı ettiler. Hayır zaten gelecek genel seçimden önce bırakacaktı. Bu yapılanlar nankörlük. Neyse zaten benim de chp işe bir alakam kalmadı artık. Siyaset böyle ihanetlerle doluymuş demek ki. Akişeneri bir yandan Davutoğlusu bir yandan babacanı özdağsı incesi etmediklerini bırakmadılar adamaYa Candy, kafa gidik galiba. Kilicdaroglu’nun basarisiz oldugunu gormek ve soylemek AKP’li mi yapiyor insani? Bilgin olsun, AKP’yi en sevmeyenlerden biriyim ama Kilicdaroglu’na boyle koru korune baglananlar sayesinde de basimizdan gidemedi su yonetim. Ne gibi bir basarisini gordun mesela simdiye dek bu adamin?