Kemal Kılıçdaroğlu

• Kullanıcı Thor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1209 gün önce görüldü
niye kurulmasın? babasının koltuğu mu? gazetecilerin sorularını cevaplasın önce. istifa edecek misin? evet veya hayır, bitti gitti. eleştirdiği her şeyi yapmaya başladı, başladılar.
Her gün aynı soruyu sormalarından bıkmıştır. Sonuçta emekleri var ve kimseniz zorlaması ile istifa etmeyecektir. Kendi kararı ile bu açıklamayı yapmalı ki partililer de sonraki süreçte desteğine devam etsin.

Arkadaşlar 'gözlem' adında bir metod var, adini duymuşsunuzdur. Tüm literatürlerde bilimsel metod olarak kabul edilir.
Bakin, ekşi gibi fanatık kitleler dahil belki yüz binlerce kişi aylar hatta yıllar öncesinden 'aday olmasin ' dedi. Bu yoğun bir kişisel görüşten ziyade 'gözlem ' içeriyordu. Şöyle ki bizim oralarda Naciye teyze diye biri var. Kadın dünya yuvarlak mi bilmez, yılda kaç ay var bilmez, bi ahırında kaç inek var bilir,bir de Kılıçdaroğlu'nun ne kadar kötü bi insan olduğunu bilir yani öyle öğrenmistir. Yıllardır medya mi dersiniz, toplum mühendisliği mi bilmem ülkenin tüm kılcal damarlarındaki kişilere kadar anti kılıçdaroğlu mentalitesi nakşedilmiş. Hicbir kriz de onlara geri adım attırmıyor. Aday olmasın diyenler en çok da bu gözlemlerinin oluşturduğu ehvam ile istemediler ama ne fayda.
Hata biraz da 'ne yapalim kötü ama başka seçeneğimiz yok' deyip oy verenlerde esasında. Ülkede onu destekleyen %48'lik bir kesim olduğuna inaniyor cidden. Bir akpliyi kendi mentalitesi çerçevesinde anlayabiliyorum fakat bu adamı özellikle şu saatten sonra destekleyenleri hicbir akıl ve mantık çerçevesinde anlayamıyor,anlamlandıramiyorum; trollük bile denilemez. Neyse yerel seçimleri de berbat etmek gibi bi hedefi var sanirim ki istifa etmezse, chpye duyulan hinci ne mansur ne ekrem kurtarabilir.

bir AKP li olrakdan size bir tavsiye
CHP yi kurtarmak istiyorsaniz
kilicdaroglunu deyistirin CHP nin basinada ERDOGANI getirin

mecbur deyilsiniz sadece tavsiyede bulundum

Sırf iktidar nefretinden dolayı bu denli oy alan ama ortaya bambaşka bir vizyon koyaman birisi. Kişiliği konusunda yorum yapmam. Nefret söylemi yok. Amenna. Ama yeterli mi? 2023 Mayıs seçimleri sonrası yapması gereken tek şey ; genel başkanlığı bırakmak. Çünkü 10 yolu aştı bu koltukta duralı.

herkes kemal beye yüklenme başlayınca
bana bi vicdan gelmeye başladı
en sonunda destek olacak gibiyim

kılıçdaroğlu yaşamımım hiçbir döneminde koltuk hırsım olmamıştır derken birileri bunun bedelini ödüyor.

Bunun hala daha kaybettiğini düşünmeyerek kazandığını ön gören, düşünen ve hatta buna inanan bir kesim var. Ve süpriz olarak çok başarılı olduğunu düşünen ve mecliste grup toplantısında ayakta alkışlayanlar var. Muhalefet kanadı bu saat den sonra tek parti seçime girerse o zaman BELKİ kazanır :)

boşuna birilerine diktatör demesin. iktidara gelmeden böyle, iktidara geldiğinde ne olacaktı kim bilir. güzel kandırıldık.

Gereksiz iddialarda bulunuyor. O 25 milyonun en az %50'si sana sırtını döndü, oy verenler Erdoğan'dan kurtulmak için verdi,........ yani anlayacağın emanet oylardı. Gereksiz yere süreci uzatacağına istifa etsen daha doğru olurdu. Devamlı Batı'dan örnekler gösterdin o halde Batı'da seçim kaybeden bir lider nasıl davranıyor ona da bakıp öğrenseydin.

Gereksiz iddialarda bulunuyor. O 25 milyonun en az %50'si sana sırtını döndü, oy verenler Erdoğan'dan kurtulmak için verdi,........ yani anlayacağın emanet oylardı. Gereksiz yere süreci uzatacağına istifa etsen daha doğru olurdu. Devamlı Batı'dan örnekler gösterdin o halde Batı'da seçim kaybeden bir lider nasıl davranıyor ona da bakıp öğrenseydin.
İmamoğlu ile arasında rekabet başladığı için doğal olarak kendi söylemlerini dile getirmeye çalışıyor çünkü İmamoğlu'nu istemeyen kesim şu an Kılıçdaroğlu'nu destekliyor, kalmasını istiyorlar.

İlerleyen günlerde anlaşılır ve şu aşamada net konuşmak mümkün değil.

İmamoğlu ile arasında rekabet başladığı için doğal olarak kendi söylemlerini dile getirmeye çalışıyor çünkü İmamoğlu'nu istemeyen kesim şu an Kılıçdaroğlu'nu destekliyor, kalmasını istiyorlar.

İlerleyen günlerde anlaşılır ve şu aşamada net konuşmak mümkün değil.
İmamoğlu ile başka bir rakip arasında yarışma olsa anlarım ama Kılıçdaroğlu hem istifa etmeyip hem tekrar aday olacaksa bana demokrasiden, demokratlıktan, şeffahlıktan,..... bahsetmesin.

Geri