Kemal Kılıçdaroğlu yeniden CHP'nin başına geçmeli mi?

Konu sahibi son olarak 242 gün önce görüldü

Kemal Kılıçdaroğlu yeniden CHP'NİN başına geçmeli mi?

• Kullanılan toplam oy
    7
Benim güzelliğim neşem sadece ugur getirir sadece siyaseten anlamadıgımı kabul edıyorum ama cıdden sevındım kesks gıdıp oy da verseydım chpye
Genel secim sonunda bizler hakkinda yazdiklarin hala burada. Bize söylemedigin kalmadi, hepimiz hain, Kilicdaroglu, CHP ve Atatürk düsmani olduk sayende,..... daha neler neler. Ya sen gitsen bir öteye sayin bilgisiz.

Kk gitti zafer geldi hepsi bu kadar geç oldu ama.d

Özgür Özel dünkü konuşmasında Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti ve bu oldukça önemliydi. Kılıçdaroğlu dışarıdan desteğini her zaman sürdürecektir ancak yaşı itibari ile artık aktif siyaset içinde bulunamaz.

Ben yine de Türkiye için doğru lider olduğunu düşünüyorum sadsce Türkiyr henüz bu kaliteye hazır değil .
Sen bir kere düṣünmedin ülke soluk aldı, en iyisi sen hiç düşünme ülke tamamen kurtulur, git dedenin yanına çoraplarını yıka.

hava güzel hava
çıkın biraz hava alın

biz bu geminin sintinesiyiz. şu saatten sonra ne fark eder,

mart tavşanı, yalancı kaplumbağa, tarla faresi, cheshire kedisi, çılgın şapkacı. hatta alice ya da bilge absolem bile. harikalar diyarında herkes deli.

"benim deli olduğumu nereden biliyorsun?" diye sordu alice.
"deli olmalısın," dedi kedi "yoksa buraya gelmezdin."

insanın mı kalitesi düşüyor siyasetin mi
gelen gideni aratıyor
vesselam

Partiyi halka açan tek genel başkandı. Şimdi geri dönüyor. Kendisine komplo kuranlardan hesap soracağını düşünüyorum.

Geri