Kemal Kılıçdaroğlu yeniden CHP'NİN başına geçmeli mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Demek ki senden kaynakli bir durum. Sen bundan sonra asla oy kullanma canim.Geçen seçim aktif olarak oy toplamıştım partiye bu seçim oy bile kullanmadım kazandı
Çok garip ya gerçekten çok şaşırdım
Troll değilim de acaba sorun bizde miydi diye düşünmeye başladımtam troll. hahah.
Sen siyasetten cakmiyorsun, bunu önce de söylemistim.Artık kimse istemez ki Kemal Başkanı Chp kaybeder yeniden başa geçer diyorduk arkadaşlarla aramızda şu sonuölara göre imkansız hatta ikiye katladı oyunu resmen
Troll degılım duygularımı saklamıyorum sadece ;)Fena troll ya Candy. Ben hala Lefty olduğunu düşünüyorum. Kendi hesabında ciddi ciddi takılıyor, bu hesapla da eğleniyor bizle.
Yüze yüze tanıdığım birisidir babamda yıllarca chp de calıstı aralık da ıstafa ettıŞaka mısın ya sen yoksa dedenin mülkisi mi ? Kjkhkhjgjg
Günah cikartmayi deniyor ama beceremiyorŞaka mısın ya sen yoksa dedenin mülkisi mi ? Kjkhkhjgjg
Bence ironi ciddiye alıyorsun sende bazen bi çok şeyi kjkjkjkjkhGünah cikartmayi deniyor ama beceremiyor
Keşke tanışmasaydın, senin uğursuzluğun kaybettirdi Kilicdaroglu'na.Yüze tanıştığım birisidir