Kemal Kılıçdaroğlu: “Bana çıkıp bir Allah’ın kulu şuradan kusurun var şunu yanlış yaptın desin.”

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kemal Kılıçdaroğlu: “Bana çıkıp bir Allah’ın kulu şuradan kusurun var şunu yanlış yaptın desin.”

birden fazla allahın kulu söyleyebilir bunu ama söylemeyecek tek allahın kulu yine bizimle, canım @Lefty asla böyle söylemez...

hayır yanlışın var, Lefty, Samuel Beckett (:d) olsa da, bir yerde “şuradan kusurun var şunu yanlış yaptın” diyebilir ama candy, candy asla söylemez… do you know candy

hayır yanlışın var, Lefty, Samuel Beckett (:d) olsa da, bir yerde “şuradan kusurun var şunu yanlış yaptın” diyebilir ama candy, candy asla söylemez… do you know candy
1716842750524.png

doğru, lefty yanlışa yanlış diyebilir ama bazı durumlarda yanlışa yanlış demek yerine doğruya karşılık öyle şeyler üretiyor ki sanki ilk yanlış çok doğruymuş gibi geliyor insana, bambaşka bi büyücü leftyciğim... yine de candy kadar olamaz elbet, türkiye olarak kaliteye ve candy'e hazır değiliz...

Niye sen Alkah'ın kulu değilmisin, itiraf etsene yanlışlarını, beceriksizliğini.

Yarı yolda bırakacağı sinyalini ilk baştan veren kişilerle yola çıkmak da başlı başına büyük bir yanlıştı.

KK en büyük hatan, siyasal islamcılara ve kendine miliyetçi diyen rantçılara bu kadar güvenip, hak ettiklerinden fazla paye vermendi.

Masanın en solunda sen olacağına en sağında sen olmalıydın.

Hala bu şahsı anlayabilen,sempati gibi duygular besleyebilen insanlar var mesela ve bu şahsa sempati tarzı duygu besleyebilenler yıllardır oy tercihini değiştirmeyenleri yobazlıkla suçluyor.

Otur evinde dede artık. Demokratik tutumdan bahsediyorsan bir daha asla aday olmaman gerekli. Kusura bakma gerçek demokrasilerde bir partinin geleceği şahsa endeksli olmaz, sadece program ve projeler baz alınır.
Sizin tutumunuz 3. sınıf kalite bir demokrasi anlayışı gibi.

Otur evinde dede artık. Demokratik tutumdan bahsediyorsan bir daha asla aday olmaman gerekli. Kusura bakma gerçek demokrasilerde bir partinin geleceği şahsa endeksli olmaz, sadece program ve projeler baz alınır.
Sizin tutumunuz 3. sınıf kalite bir demokrasi anlayışı gibi.
Biz adaylığını eleştirdiğimizde, partiden ayrılması gerektiğini söylediğimizde; "öz dedem" diyor savunuyordun adamı durmadan. Şimdi otur evinde dede mi oldu? Bir şekilde tekrar dönse CHP başkanlığına eminim sizin gibiler yine şakşaklar bu adamı. Iflah olmazsınız.

Biz adaylığını eleştirdiğimizde, partiden ayrılması gerektiğini söylediğimizde; "öz dedem" diyor savunuyordun adamı durmadan. Şimdi otur evinde dede mi oldu? Bir şekilde tekrar dönse CHP başkanlığına eminim sizin gibiler yine şakşaklar bu adamı. Iflah olmazsınız.
Biat mı etmek gerekli? Yanlışı görünce, eksiği tesbit edince,.... söylemek eleştirmek şakşakcılık mı oluyor?
Sen kendine bak, savunduğun partinin ve liderinin hiç mi eksiği hatası yok? Ne zaman ve nerede eleştirdin?
Kendin biatçı olabilirsin ve kendinde eleştirme hakkını da görmeyebilirsin ama bana laf atarken önce aynaya bak derim.
Benim tüm yazdıklarım ortada, ben asla illada dede olsun demedim. Sandalye ye dahi oy veririm yeterki herkes birlik olsun bu ucube sistemden kurtulalım dedim. Hayal üretiyorsun hayal bana laf sokmak adına.

Geri