Kemal Kılıçdaroğlu: “Bana çıkıp bir Allah’ın kulu şuradan kusurun var şunu yanlış yaptın desin.”

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Hatalisin kemal senin en büyük hatan alevi olmandi .
Partideki ulusalcıları diskalifiye edip ergenekon balyoz gibi sozde darbe savunucularını parti listesinden aday göstermekti.
Fazlasına gerek yok

e dün Selvi’den yaptığın alıntı, boşa düşmüş oluyor yani. Kemal Bey, şu an genel başkan değil diye öncekiler sayılmaz demiyordur diye düşünmek istiyorum…
Selvi kendi görüşünü yazmış ama ben genel başkan olmak istediğini yada olabileceğini düşündüğünü de sanmıyorum. Parti içi bir hizipleşme var. Meseleye tersten de bakmak gerek bazen. Bence kazandırmak istediği kişinin karşısına aday olarak çıkmak istiyor ve diğer olası adayları tasfiye ediyor. Kaybetse de(ki kaybedeceğini kendisi de biliyor) en azından kendi ekibi yada kısmen kontrolü hala kimi yerlerde yer almış olacak. Bitik bir siyasetçi olduğundan kendisi dahil herkes hemfikir.

Biat mı etmek gerekli? Yanlışı görünce, eksiği tesbit edince,.... söylemek eleştirmek şakşakcılık mı oluyor?
Sen kendine bak, savunduğun partinin ve liderinin hiç mi eksiği hatası yok? Ne zaman ve nerede eleştirdin?
Kendin biatçı olabilirsin ve kendinde eleştirme hakkını da görmeyebilirsin ama bana laf atarken önce aynaya bak derim.
Benim tüm yazdıklarım ortada, ben asla illada dede olsun demedim. Sandalye ye dahi oy veririm yeterki herkes birlik olsun bu ucube sistemden kurtulalım dedim. Hayal üretiyorsun hayal bana laf sokmak adına.
Eleştirmen gereken zamanda sahip çıktın şimdi sabaha kadar eleştir ne olacak sanki

Eleştirmen gereken zamanda sahip çıktın şimdi sabaha kadar eleştir ne olacak sanki
Sen hep doğrularımı seçiyorsun, savunuyorsun?
Anlamakta zorlanıyorsun galiba, aday kim olursa olsun farketmez seçerim diyorum sen hala ne diyorsun.
Ben biat etmem, yanlışını görürsem eleştiririm ama sen bunu yapamıyorsun galiba veya belki evliya olduğun için hep doğruları savunuyorsun, gerçi kimi savunduğun ve seçtiğin de belli değil ama neyse.

Selvi kendi görüşünü yazmış ama ben genel başkan olmak istediğini yada olabileceğini düşündüğünü de sanmıyorum. Parti içi bir hizipleşme var. Meseleye tersten de bakmak gerek bazen. Bence kazandırmak istediği kişinin karşısına aday olarak çıkmak istiyor ve diğer olası adayları tasfiye ediyor. Kaybetse de(ki kaybedeceğini kendisi de biliyor) en azından kendi ekibi yada kısmen kontrolü hala kimi yerlerde yer almış olacak. Bitik bir siyasetçi olduğundan kendisi dahil herkes hemfikir.
IMG_3144.jpeg

Özlemişiz böyle okumaları.

Hemen bulaşayım sana, doğru bir okuma bence de, iyi anawliz.

Ben "fark eder başka bir aday çıkartın" demiştim işte o zamanlar. Nitekim fark etti kazanılabilecek seçim kaybedildi.
Ne dediğinin inanki hiç önemi yok, ülkeyi bu hale getiren adamdan kurtulmak için hala Alevi seçmem, kürt seçmem, solcu seçmem diyen kesimden zaten bir fayda gelmez. Ben ilka Kılıçdaroğlu ilsu demedim sandelyeye dahi veririm dedi sen hala neler söylüyorsun. Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı gelenlerin çoğu geçmişte bu sistemin gelmesinde büyük payları var, belki sen dahi geçmişte Tayyib'i, MHP'yi seçmişsindir ama kimse aynaya bakmadan aday beğenmiyor. Yav biz her adaya razıydık, her şey sizin istediğiniz gibi mi olacak? Oy vermeyenler, seçmeyenler, adam beğenmeyenler düşünsün ama ağlamasınlar.
Genede ben biatcı değilim ve bugün bana doğru gelen yarın hatalı çıkıyorsa görüşümü değiştiririm. Sen açık söyle, senin liderin ve partin hangisi, onlar hiç mi yanlış yapmadılar?
Geçmişte bu günlere bizi getiren seçimlerde oyunu yanlış yere vererek hiçmi payın yok?

Kemal Kılıçdaroğluna kötü konuşan karşısında beni bulur :emoji_smirk:

Hala bu şahsı anlayabilen,sempati gibi duygular besleyebilen insanlar var mesela ve bu şahsa sempati tarzı duygu besleyebilenler yıllardır oy tercihini değiştirmeyenleri yobazlıkla suçluyor.
İnsanların Kemal Kılıçdaroğlu'nu sevmeleri sizi niye rahatsız ediyor?

Geri