A
asdfghjkl
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Dövmeli ve tarz keller ilgimi çekiyor.
Beğeniyorum, radarımdalar. :p
Çekici oluyor bazıları.
Beğeniyorum, radarımdalar. :p
Çekici oluyor bazıları.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o kel kafaya bal döküp yalama fantazisi yapılır bak .d
Detaya girmiyorum siz canlandırın kshssjkk
Tabi tabi o kısmı arzuya göre tercih edilebilirBal yapışır ya, yalanmaz ki, daha çabuk sıyrılan krema, çikolata tarzı şeyleri öneriyor uzmanlar... bilemedim yani tahin pekmez falan da olur bak.... ya da hafif ıslatırsın kafayı, çubuk krakerin üstündeki tuz parçacıklarını yapıştırıp yalarsın o da iyi fikir, mükemmel haz.... :aeg:
aegishjalmur :mrslkm: resmen hayattan soğudum..
aegishjalmur radarlarımı sadece sırma saçlı erkekler yönüne çevirdim.. :mrslkm: Hepsini geçtim tahin-pekmez nedir yaa, mümkünse birkaç ay kahvaltıda bu karışımı da görmeyeyim.. Daha fazla örnek verirsen bu çiçeeeen buralarda aç kalacak bak asdhgjsg
.Bal yapışır ya, yalanmaz ki, daha çabuk sıyrılan krema, çikolata tarzı şeyleri öneriyor uzmanlar... bilemedim yani tahin pekmez falan da olur bak.... ya da hafif ıslatırsın kafayı, çubuk krakerin üstündeki tuz parçacıklarını yapıştırıp yalarsın o da iyi fikir, mükemmel haz.... :aeg: