Kel yakisiklilar

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Dövmeli ve tarz keller ilgimi çekiyor.
Beğeniyorum, radarımdalar. :p
Çekici oluyor bazıları. :)

Jason baba harici Jude Law.

En yakışmayanı cağnım Sakarya Fırat'ın Osman Kanat'ı.:mrslkm: ( Dizi için olsa bile iğrenç bir kılık.:mrslkm: )

o kel kafaya bal döküp yalama fantazisi yapılır bak .d
Detaya girmiyorum siz canlandırın kshssjkk

Bal yapışır ya, yalanmaz ki, daha çabuk sıyrılan krema, çikolata tarzı şeyleri öneriyor uzmanlar... bilemedim yani tahin pekmez falan da olur bak.... ya da hafif ıslatırsın kafayı, çubuk krakerin üstündeki tuz parçacıklarını yapıştırıp yalarsın o da iyi fikir, mükemmel haz.... :aeg:

Bal yapışır ya, yalanmaz ki, daha çabuk sıyrılan krema, çikolata tarzı şeyleri öneriyor uzmanlar... bilemedim yani tahin pekmez falan da olur bak.... ya da hafif ıslatırsın kafayı, çubuk krakerin üstündeki tuz parçacıklarını yapıştırıp yalarsın o da iyi fikir, mükemmel haz.... :aeg:
Tabi tabi o kısmı arzuya göre tercih edilebilir
Serdar ortac gobekte zeytin yiyorsa kafada da yenir yani. .p

Ben kafasinda saclilardan hoslaniyorum ya :D Keller hic ilgi alanima girmiyor :D

aegishjalmur radarlarımı sadece sırma saçlı erkekler yönüne çevirdim.. :mrslkm: Hepsini geçtim tahin-pekmez nedir yaa, mümkünse birkaç ay kahvaltıda bu karışımı da görmeyeyim.. Daha fazla örnek verirsen bu çiçeeeen buralarda aç kalacak bak asdhgjsg

aegishjalmur radarlarımı sadece sırma saçlı erkekler yönüne çevirdim.. :mrslkm: Hepsini geçtim tahin-pekmez nedir yaa, mümkünse birkaç ay kahvaltıda bu karışımı da görmeyeyim.. Daha fazla örnek verirsen bu çiçeeeen buralarda aç kalacak bak asdhgjsg

düşünsene kafasına biraz beyaz peynir, zeytin, kızarmış ekmek, tereyağ... arkadaşları falan da çağırabilirsin kahvaltıya :aeg: :D

aegishjalmur Sağol yaa.. Resmen nefret ediyorsun benden, iyice tiskinip öleyim istiyorsun.. :T: Yetkililere sesleniyorum litfeeen alın şunu şurdan.. Litfen.. :hö:

.

0394d7590c2950780bf912df871002db.jpg

kel yakışıklılar, benim için matematik dilinde boş kümeye tekabül ediyor.

bi arkadaş saç ektirdi
arada uf saçlara bak falan diyorum
hoşuna gidiyor

ilerde statham olamasamda
kas yaparsam giderim olur gibime geliyor
göbekle zor evet

Eee boşuna dememişler, benzini şellden sevgiyi kelden al diye.

Geri