Kel olan erkeklere ne tavsiye edersiniz?

Konu sahibi son olarak 1069 gün önce görüldü

Kel erkeklere ne tavsiye edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    9
kellik bazilarina yakisiyor yaw
amanda.cerny in kocasi mesela adama yakisiyor simdi yani

ufak tefek kellik basladigi an butun kafayi sifira vurun. cok daha iyi duruyo. hatta bazilarin karizmasi artiyo

saç ektirmelerini.

dihidrotestosteron (DHT), 5 alfa redüktaz adı verilen bir enzim tarafından testosterondan yapılır. kelliğe sebep olan saç köklerinin testesteron kaynaklı bu maddeye hassasiyet geliştirmeleri imiş. kelliğin sebebi dht ya da testesteron yüksekliği ile alakalı değilmiş. ama yine de işte bişiler fazla olmasa reaksiyon vermezdi dökülme olarak... bilim adamları benden daha mı iyi bilecek... siz bu efsaneyi kullanın, sizin testesteron seviyeniz daha yüksek tamam mı, ben sizi tutuyom en erkek sizsiniz, öbtüm

geçti dost kervanı eyleme beni eyleme beni

Sac ektirin, kandirmayin kendinizi bosuna :d

Bir kelin kafasına dolu dolu şaplatmayalı tam 7 yıl olmuş…

Bazı erkeklere kel olmak yakışıyor ya. Mesela benim şahsen kendimin aşık olduğu bey kel olmadığı halde saçını sıfıra vurdurunca tanrım nasıl yakışıklı oluyor...

dihidrotestosteron (DHT), 5 alfa redüktaz adı verilen bir enzim tarafından testosterondan yapılır. kelliğe sebep olan saç köklerinin testesteron kaynaklı bu maddeye hassasiyet geliştirmeleri imiş. kelliğin sebebi dht ya da testesteron yüksekliği ile alakalı değilmiş. ama yine de işte bişiler fazla olmasa reaksiyon vermezdi dökülme olarak... bilim adamları benden daha mı iyi bilecek... siz bu efsaneyi kullanın, sizin testesteron seviyeniz daha yüksek tamam mı, ben sizi tutuyom en erkek sizsiniz, öbtüm

ulan ne saçmalamışım gece gece hatırlamıyom bile djdh salak ya sjsh argadajlar benden hoşlananların çoğu kel ya da saçı seyrelmiş bireylerdi, sanırım kıyak çekmek istemişim. görmezden gelirseniz sevinirim...

ayrıca testesteron mu testestoron mu...

ulan ne saçmalamışım gece gece hatırlamıyom bile djdh salak ya sjsh argadajlar benden hoşlananların çoğu kel ya da saçı seyrelmiş bireylerdi, sanırım kıyak çekmek istemişim. görmezden gelirseniz sevinirim...

ayrıca testesteron mu testestoron mu...
ben niye obtugune takildim ne gerek var hemi....

ben niye obtugune takildim ne gerek var hemi....

he ya.... bi de bütün kellere ithafen yazmışım... neden öbeyim ki bütün kelleri... sanırım soğuk algınlığı ilaçları beni sevgi dolu bi insan yabtı...

Soğuk havalarda mutlaka bere takın. Hele sinüzitiniz varsa kötü oluyo.
kocamdan biliyorum :d

keloğlan mağarasında 20 gün yaşamanızı öneririm. sırma gibi saçlarınızın çıktığı iddia ediliyor.

Geri