Kel olan erkeklere ne tavsiye edersiniz?

Konu sahibi son olarak 1065 gün önce görüldü

Kel erkeklere ne tavsiye edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    9
Alper Adem bu konuya abone olun beyler, not defterine kaydedin hatta. :)

Kardeşim halen böyle iftiralarla insanların aklını karıştırmaya çalışıyorsun! Geçen hasanın orda traş olduk ikimizde. Senin traş 14 dakika benim traş 28 dakika sürdü neden? Ben cevaplıyayım! ÇÜNKÜ SAÇIM VAR!

• Beğen
Tepkiler: X
Bir an önce ölüp sırma saçlı olmalarını salık veriyorum.

Kellerle dalga geçmeyin arkadaşlar lütfen!!! Ben de kelim. Gerçekten çok üzücü :((
aldjfdg

Ama bazi kel erkekler varki saçlarının yokluğu farkedilmiyor bile. o derece karizmatik, o derece yakışıklı.

Kellerle dalga geçmeyin arkadaşlar lütfen!!! Ben de kelim. Gerçekten çok üzücü :((
aldjfdg

Ama bazi kel erkekler varki saçlarının yokluğu farkedilmiyor bile. o derece karizmatik, o derece yakışıklı.

keçel qız mı olar ? ahahuahauhuhuhu

Öyle demeyin son zamanlarda hastaları çok. Yok yani mevzu o ise kellerin gideri daha çok bence.:D

Benzini shell den ilgiyi kel den diyorum! Aslında başka bir şey de öyle diyelim. Bana çok sponsor geldi "saç ekimi" için, kabul etmedim! Saç çok önemli olsa, İngiltere prensi William saç ektirirdi :) yıllar önce Armerian forumların yakışıklısı seçildi! Bu senenin de bence favorisi..

Benzini shell den ilgiyi kel den diyorum! Aslında başka bir şey de öyle diyelim. Bana çok sponsor geldi "saç ekimi" için, kabul etmedim! Saç çok önemli olsa, İngiltere prensi William saç ektirirdi :) yıllar önce Armerian forumların yakışıklısı seçildi! Bu senenin de bence favorisi..

Hiç bir zaman bunu dert etmedim biliyorsun yok artık o 2015 te idi ben gençlere açtım yolu Run bizden geçti artık :)

Kıskanıyorum ne tavsiye edebilirim ki?
Kıvırcık saçlı olanlara öneriler verilsin de bende faydalanabileyim. Tarayamamaktan, kolaylıkla ıslatamamaktan, düzleştirdikten sonra hemen bozulmasından yıldım.

Kel olmak çok matah bişeymiş gibi davranın :d

Boğazınızdan kesip saç ektirin. Ya da taksitle yapan yerler var orda yaptırın. Protez saç da olur en son çare.

Geri