Kei

Konu sahibi son olarak 3159 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*Kei yeni üyelerimizden :)

fanatik karsiyakasporlu , aslen izmirli ama istanbulda yasayan cokca sempatik esprili güleryüzlü, karsisindakini mutlu etmek icin hersey yapmaya hazir biri :)

Gömleğini beğendim aynısı bendede var.
Forumda yazdıklarına bakılırsa Oldukça Beyefendi bir arkadaşımız.

Kartalların medarı iftiharı..Her ne kadar bana kızsa da maçları beraber takip etmek güzeldi :D Herşeyin sorumlusu ben değilim bunu artık anla (: Kibarsın, beyefendisin, karşındaki insanı kırmamaya özen gösteren birisin. Bi de bananacısın :srl: Sayende minionlarla tanıştım:kiki:
Herşey gönlünce olsun.

Ilk foruma ayak bastigim siralarda Tanismistik kendisiyle sevecen candan muhabbeti hostur kendisinin sevdirio hemen kendini kerata :D benide kandirdi artk sevmiş bulundumm :zuha:
Aramizda midye kurabie dostluğu var o kurabiyesz ben midyesz yapamiyorz :$ sözm var kurabie yapp yollicamda bi tutturamadim yaa :zuha:

Bir süredir aramızda ama kendi halinde. Arada ses verse çok iyi olacak ! :cici:

Yaklaşık aynı zamanlarda üye olduk (hafızam bana tuhaf şakalar yapmıyorsa) ama ben daha çok kalıcı olmuşum işte. :p

[Emin olmak için gidip baktım bir de, benim, üye olduktan sonra kalıcı olmaya karar verdiğim gün üye olmuş. :D ]

Sakin üyelerden , spor konuları açıyor bazen, kendisile sporla ilgili , sessiz üyecan :)

Kardeşimdir birlikte çok şey yaptık kendisiyle. Forumun ağır başlı üyelerinden aynı zamanda 6 yıldan fazladır birbirimizi tanıyoruz. :) Herşey gönlünce olsun kardeşim.

yazdıklarını takip ettiğim saygıdeğer bir arkadaş,

Yeni tanıdım Kei'yi. Hoş sohbet, seviyeli, hatırşinas, sevilen biri. Body ile ilgileniyor. Oldukça da saygılı biri, abartı bir hareketi yok. Forumda çok sessiz, kimseyle haşır neşir olmuyor. Belki de en güzelini yapıyor. Beşiktaşlı ama fanatik değil. Belki Fenerli yaparım. :kiki: O ışığı gördüm. :p Neyse ne diyodum?
Tanıdığım kadarıyla iyi birisi. Yemek yemeyi çok seviyor. Bi de tavsiye her gördüğün yerden yemek yeme. :kiki: Umarım hep böyle kalırsın. Her şey gönlünce olur umarım.

Cam gibi yüreği var dedi, kalbimin içerisini görebildi ama camların çabucak kırıldığını göremedi *Kei

Delikanlı kelimesinin tam karşılığıdır kendisi.Bir insanda bulunması gereken tüm olumlu özellikleri taşıyan değerli bir kardeşimdir.

Genelde oyunlarda karşılaştığım,
Sportmen üstad
Ağırbaşlı ve hoşgörülü bir insan
Kareli gömleği bütün forumun dikkatini çekiyor sanırsam

Kelimeler tarifsiz kalıyor bazen ama şu kadarını diyeyim ilk tanıştığımızda kendisi sevdirmişti ama pek görülmezdi daha sonra hiç bir şeye değişemeyeceğim kardeşim oldu umarım Allah kardeşliğimizi bozmaz her zaman daim eder.Benim kardeşim öz karşıyakalıdır sporu sever sürekli spor yapar hatta labutlarını dahi bana gösterir ( labutlarda çok küçük demesine rağmen eşşek kadar ) deniz canlılarını sever akvaryumuna özen gösterir arkadaşı bahattini ( yengeç ) pek sever Fırat benim buggs bunny kılıklı davşanım daha fazla yorum yok oda bana kalsın :zuha: :D

baliklarini cok sever gozu gibi bakar :)
cok saygilidir sahiplenme duygusu fazladir

zalimsin yar sporla alakalı birisi olaraktan idda oynamayıda seviyosun kanımca,
bir gün atletico macina 0/1 oynadıgını görünce bende oynadım gitti tüm param ahaha
bida sana inanmıcam yarrrr :p haftanın konugunda cok zorlamıstın benı onuda unutmucam
seviliyorsun forumda cok aktif deilsin sanırım pek karsılasamiyor :)

Fikrimi defalarca söyledim yüzüne, burada da dillendireyim. Uzaktan çok soğuk, kaprisli, kendini beğenmiş, ne bileyim işte yanına yaklaşılmaz biri gibi duruyor. Sohbet ettikçe kırılıyor buzlar, bir bakıyorsunuz sevimli, cana yakın, tatlı mı tatlı bir insan çıkıyor karşınıza.:cici:

Muhabbeti keyifli arkadaşım, keyfin hiç eksilmesin, yoğunluğun hiç bitmesin.:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri