Kei

Konu sahibi son olarak 3158 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic kimse ile konusmaz ama yapilan yorumlardan yola cikarsak bayagi bi konuskan biri oldugu belli. Taniyamadigim kisi
Hersey gönlünce olsun

Karşıyakalııııııııııııııııı Oluşundan Ötürü, Sempati Duyduğum,
Sonrasındaa Tanıdıkça Çokca Sevdiğim Arkadaşlardan Biri..

Seni Tanımak Güzel Kardeşim :cici:

Kei, abim valla kim nederse desin en çok tanıncak kişi sensin senden başkası yok ve iyisin destek çıkan birisin başka nedenir ki senin hakkında..

Beni bilgisiz bırakmıyor sağolsun :p
Belki nickimide değiştiririm hadi gözün aydın şimdiden :D
Sohbetini sevdiğim ,resim atacak diye beklediğim biri Eren :p

Uzaktan bakınca Kibirli, kendini beğenmiş, ukala biri gibi duruyor :)
Lakin onu anlamaya çalıştıkça, yorumlarını okudukça aslında oturaklı cana yakın samimi biri olduğunu hemen görürsünüz. Yeterki doğru bakmayı bilip ön yargılarınızı kırın.

Usta Seni farkedeli çok uzun zaman olmadı... Lakin bu kısa zamanda da tam bir beyfendi olduğunu his ettirdin bana...
Saygı duyup sevdiğim insanlar arasında...

Bilgi - İnanç - Eylem

Kisa sure once tanimama ragmen cokca sevdiğim biridir . Nasil anlatsam bu Adami bilemiyorum saf kalbinden mi baslasam yoksa kişiliginden mi yoksa oburlugundan mi:D
Oyle güzel dusunceli birisi kii kimsenin kötülüğünü istemez. Herkes iyi olsun ister. 7/24 konuşsam hic sıkılmayacagim bir Adam. Konusmadigimiz zaman olmadi ama bi kac saat yazmasa merak ettigim onunda beni merak ettigini bildiğim degeri cok baska olan Adam :tatlı:
Neden daha önce tanismadik ki seninle:rolleyes:
Ama şunu itiraf etmeligim ki bir ara bi konu uzerine yazacaktim da çekildiğim için yazmamistim. ^^
Her neyse herkese Adam demem oyle kolay kolay. AmaAdam kelimesi sana cok yakışıyor :baygın:
Sicakkanli ,sevecen , cana yakin, eğlenceli,komik ve sayamadigim bir sürüüüüüüü şeyyyyuu :p
Doğal olamaz herkes ,belki de bu yüzden daha cok ısındım sana :cici:
Hele o kızgın halin daha da bi doğal :rolleyes:
Sanırım seni hep kızdıracagim:şirine:
Rabbim herseyi gönlüne göre versin. Hayatta ne istiyorsan herseyin olması dilegiyle :cici:
Tek bisey olmasın onu da sen biliyorsun:p
Ileriyi dusun diyorr son cumlelerimi aktarıyorum:D

Kısacası tanıdığım en Harbi Adamsin.Kei :blush:
yine uğrarım yazmak icin:p

dipciknot: hic biri iltifat değildir,gerceklerdir. ::dyg:​

Ceeee yine bn:p Kei
Oncelikle benim icin cok kıymetlisiniz bayim bunu biliniz :cici:
Cok şansliyim kii senin gibi bir arkadaşa sahibim. Herkes bu kadar şansli olaamaz.
O kadar arkadasim oldu sen sanirim iclerinden bir ilksin sahiplenen,koruyan,üzüntüsunu uzuntusu bilen herkesin mutluluğunu isteyen cok ama cok deger veren ici disi bir olan kalbi tertemiz bir Adamsin.
Arkadas cevrene soyle kiymetini bilsinler adani sinir etmesinler:p yoksa Şule'njn yanina giderim oraya yerlesrim de onlara:D
Kisacasi adam gbi adam ya hu:rolleyes:
Zaten bidaha gelecegm yazmaya kib by:p​

Bir muhabbetim olmadı ama gözümde Has adam olarak kalmış mantıklı yorumları mevcut :D

Beni verem eden düşüncelere sahip olabiliyor, bunlar konusunda çok inatçıdır da.
Oburdur, iyi kalplidir, çabuk öfkelenebilir, aynı hızda sakinleşebilir.
Bazen çok odun olsa da çoğu zaman ilgilidir, sevilesidir de.
Zamanında çok kızdım kendisine, (bana kötülük yaptığından da değildi kızışım ama kızdım işte. ben de böyle bir insanım.) görüşmüyoruz artık bu sebeple.
Forum oyununda şeapmış, geleyim dedim.
Hiçbir şey eskisi gibi olmaz, bilirim. Ama benim eski dosta saygım var.
Bazen beni çileden çıkarsan da ben seni severim abik. Hala severim, hiç nefret de etmedim.
Böyle düşünüyor gibisin, yanıldığını belirteyim dedim.
Kendine dikkat etmeni dilerim.

Kei Çok vefasız biri ben yazmazsam yazmaz hiç insan hal hatır sorar ama nerdeee :D
Şu kardeşini hiç bir konuda görmedin ya helal olsun sana :D
Kötü yanlarını saydık birde iyi yanlarını sayalım :)
İyidir hoştur delikanlıdır adamdır sporcudur baklavalı ve ahlakıdır o yoldan devam ediyor atamızın dediği yoldan bu arada o kadar istanbula geldik hiç görmeye gelmedin ya alacağın olsun :T:
Neyse yeter :D

Ataturkcu ve sporcu olusuna ek olarak; zamanla cizgisini hic bozmayan bi insan olusu ile yer etti kafamda.

Yürüyen uçak falanmış folonmuş. İsteğinizi dışlıyorum.:sırıt: :sırıt:

Korkmayın ya biz tehlikeli bir grup değiliz.(Üstümüze gelinmediği sürece.:sırıt: )

Ben sizi Muppet Show karakterindeki Kırabiye Canavarı sanıyordum lakin siz Kermit oldunuz çıktınız. Hıhıhıhı.:asd:

Hatırlatmakta fayda var; dd

Korkun bizden yıaa.

Birazda burayı kirleteyim.Mangal yapacak (işini ciddiye alıyor.Mangal dedim mi bir nusret bir de kei-et mangal)

Adamın dibi yakışıklı kardeşim.Vatansever ve değerlerine sahip çıkan duyarlı biri.Sporcu kişiliği herkes tarafından biliniyor.Her şey gönlünce olsun kardeşim.

Kafamın içi çok karışık olduğunda, farklı insanlara bir sürü soru sorarım. Sorularıma maruz kalan biriydi. Cevapları gayette güzel ve ego barındırmıyordu. İyi olduğunu düşündüğüm insanlardan biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri