Günlük Kedi'nin bi*ch sesi - Part II

• Kullanıcı Mihri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Biliyor musun, sanırım bugün seni anladım. Belki de ilk defa. Zamanla sana dönüşüyor olduğumu bile söyleyebilirim.

Ben var ya bittim! Bir hafta boyunca çift vardiya mesai yazıldı.

Geçmiş olsun.

R.I.P.

Born: 12.1987 - Died: 10.2025

az kedi olup cırlayamıyon mu?

Cırlayamıyorum, memur maaşı veriyorlar çünkü.

Yeterince ödersen... Konu başlığı her şeyi anlatıyor zaten.

Ne zaman wc'ye gitsem ortak koridorda bulunan boy aynasında öz çekim yapan kızlara denk geliyorum. Öz çekim yapma şekilleri de şahane. Mucuk mucuk öpücük atanı mı dersin, birbirinin kalçasını sıvazlayanı mı dersin, neler neler...

Gideyim de iki tabak çanak bir şeyler kırayım. Stres stres nereye kadar...

Kendimi Marvel evreninde hiçbir süper kabiliyeti olmayan bir kedi gibi hissediyorum.

Bizim mekân yıkılıyor yine. Öyle böyle kalabalık değil. Ne yapıyoruz da bu kadar başarılıyız anlamıyorum ki...

Kendime adrenalin yüklemek için kedimi başkasıyla hayal ediyorum. Durumum vahim.

Merak etmeyin, forumsalcı olmak gibi bir niyetim yok. Tahtınızda, tacınızda, burada her kimle ne muhabbetiniz varsa onda da gözüm yok. Benlik mevzular değil bunlar. Ben sadece bulunduğum platforma hizmet ederim. Hepsi bu. Yöntemlerim işinize gelmeyebilir, size hitap etmiyor olabilir.

Bazı üyelerin yeri dolmaz. Onlarla yaşadığın süreçlerin tadı başkadır. Senle paylaştıkları bir parça, bir köşeye yazılmaya değerdir.

Forum bırakma tarihi olarak 3 Kasım işaretlemişim.

O hâlde Sultan Sonuncu Terkettin'in dediği gibi diyoruz:
Bana katlandığınız için teşekkürler.

Şaka yaptığını düşünmek istiyorum, biraz kafanı dinleyip gel lütfen.

Asıl ben senin şaka yaptığını düşünmek istiyorum. Kalıp ne yapacağım burda? Herhangi birinizden daha az emek vermiş bir üye değilim buraya, ama üvey muamelesi görüyorum.

Gideceğim malumdu. Dramatize edecek bir durum yok. Tercihimi farklı forum'dan yana kullanıyorum. Buraya herhangi bir şekilde dönme durumum yok.

Kendini benim yerime koyup baktığında hak verirsin zaten. Sevgilerle...

Asıl ben senin şaka yaptığını düşünmek istiyorum. Kalıp ne yapacağım burda? Herhangi birinizden daha az emek vermiş bir üye değilim buraya, ama üvey muamelesi görüyorum.

Gideceğim malumdu. Dramatize edecek bir durum yok. Tercihimi farklı forum'dan yana kullanıyorum. Buraya herhangi bir şekilde dönme durumum yok.

Kendini benim yerime koyup baktığında hak verirsin zaten. Sevgilerle...
Sana hak veriyorum ancak seni seven bizleri yok saydığın için de üzülüyorum. Kimse o kişiler, onların problemi çünkü senin foruma katkını hiç kimse küçümseyemez. Olur da fikrin değişirse bizler buradayız, kendine ve kedilerine dikkat et. Benden de sevgiler...

Son düzenleme:
Sana hak veriyorum ancak seni seven bizleri yok saydığın için de üzülüyorum. Kimse o kişiler, onların problemi çünkü senin foruma katkını hiç kimse küçümseyemez. Olur da fikrin değişirse bizler buradayız, kendine ve kedilerine dikkat et. Benden de sevgiler...

Aksine şekerim. Sizleri yok saymadım. Bunu söylüyorsan bana haksızlık edersin. Buranın daha interaktif bir yer olması için çabaladım çünkü.

Beni yok sayan forumsal. Çabalayan benken sırf eski üye diye başkalarına rank dağıtıldı.

Forumsal'ın konservatist ve nepotik bir yer olduğu söylendiği noktada - ki bu zaten uzun süredir söyleniyor - aksini iddia edemeyeceğim bir argüman yok elimde. Bazı algıları yıkmak için belki de elinizdeki en iyi koz bendim...

Emekler çöp yani ha?

O forum bu forum şu forum derken yaş geçiyor.

Üzücü...

Geri