Eskiden yazdıklarımı bir Lefty okuyordu. Ne güzel günlerdi...
Kalamadın köyünde Kedi. İllâ büyük şehirin şeyini yiyecektin... Mamasını.
Kalamadın köyünde Kedi. İllâ büyük şehirin şeyini yiyecektin... Mamasını.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şaka yaptığını düşünmek istiyorum, biraz kafanı dinleyip gel lütfen.Forum bırakma tarihi olarak 3 Kasım işaretlemişim.
O hâlde Sultan Sonuncu Terkettin'in dediği gibi diyoruz:
Bana katlandığınız için teşekkürler.
Şaka yaptığını düşünmek istiyorum, biraz kafanı dinleyip gel lütfen.
Sana hak veriyorum ancak seni seven bizleri yok saydığın için de üzülüyorum. Kimse o kişiler, onların problemi çünkü senin foruma katkını hiç kimse küçümseyemez. Olur da fikrin değişirse bizler buradayız, kendine ve kedilerine dikkat et. Benden de sevgiler...Asıl ben senin şaka yaptığını düşünmek istiyorum. Kalıp ne yapacağım burda? Herhangi birinizden daha az emek vermiş bir üye değilim buraya, ama üvey muamelesi görüyorum.
Gideceğim malumdu. Dramatize edecek bir durum yok. Tercihimi farklı forum'dan yana kullanıyorum. Buraya herhangi bir şekilde dönme durumum yok.
Kendini benim yerime koyup baktığında hak verirsin zaten. Sevgilerle...
Sana hak veriyorum ancak seni seven bizleri yok saydığın için de üzülüyorum. Kimse o kişiler, onların problemi çünkü senin foruma katkını hiç kimse küçümseyemez. Olur da fikrin değişirse bizler buradayız, kendine ve kedilerine dikkat et. Benden de sevgiler...