Stockholm Sendromu
Elmas Üye
neyi tartışmamız gerekiyor peki burada?Bu bir tartışma konusu alla alla kediler kendi çocuklarını filan tanımıyor ondan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
neyi tartışmamız gerekiyor peki burada?Bu bir tartışma konusu alla alla kediler kendi çocuklarını filan tanımıyor ondan
Sorgu meleklerine döndün iyice maksat muhabbet olsunneyi tartışmamız gerekiyor peki burada?
o zaman öyle söyle, boş yapıyorum de. tşk...Sorgu meleklerine döndün iyice maksat muhabbet olsun
Sanki sen atom parçalıyorsun senden geri kalmışım bir izlenim oldu boş olmasak işimiz ne buradao zaman öyle söyle, boş yapıyorum de. tşk...
Bir yiğidi sevdim demekle bitmiyor bu iş öggi..yabani, kedi sahiplerine ensest demek istiyo bence.........
aferin. yakalamışsın mevzuyu...Sanki sen atom parçalıyorsun senden geri kalmışım bir izlenim oldu boş olmasak işimiz ne burada
Bu sene hep takıntılı olmuşsun özellikle ruh hastalarına ..aferin. yakalamışsın mevzuyu...
kız uzatma a aa sus az.Bu sene hep takıntılı olmuşsun özellikle ruh hastalarına ..
Kız değilim sapım öyle diyerek erkeklerin aklını sulandırma özelde rahatsız ediyorlar sonrakız uzatma a aa sus az.
Merak edip gelen olursa üç şıkla yollarız yerine..Stock yaboyu yakti. Gayri ozellerde vah cilene yabo. Dagilalim .ö
Tartiscakmisiz?yabani açtığı konular ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir........
Tartışacakmısınız..Tartiscakmisiz?
Neyi?
Islami bence.
Yabisim cok zeki.Düsünsene,ilk insanlarda maddesel varolma nedeninin ensest oldugunu,kedilerin üreme kompozisyonundan irdeleyerek,aciga kavusturma arzusu.
On numara.
Kimin aklina gelir?
Baska bir yerden calmadiysa,bu beyin yaniyor stockcum.
Komedidram.
Icerik;Tartışacakmısınız..
Aklımı hafife alma canım her konuda olduğu gibi içerik konuşulmuyor sıradan sataşmalar var.buraya bir kayyum atansa yerinde olur.
alev alev yanıyor ne diyorsun.sdlfkj ben yabaniye takılıyorum ama hemen kızıp küsüyoTartiscakmisiz?
Neyi?
Islami bence.
Yabisim cok zeki.Düsünsene,ilk insanlarda maddesel varolma nedeninin ensest oldugunu,kedilerin üreme kompozisyonundan irdeleyerek,aciga kavusturma arzusu.
On numara.
Kimin aklina gelir?
Baska bir yerden calmadiysa,bu beyin yaniyor stockcum.
Komedidram.
Gururu kirilir diye mi cekiniyo nedir?alev alev yanıyor ne diyorsun.sdlfkj ben yabaniye takılıyorum ama hemen kızıp küsüyo((((