Kedilerin kendi yavrularıyla çiftleşmesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
yabani açtığı konular ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir........
Tartiscakmisiz?
Neyi?
Islami bence.
Yabisim cok zeki.Düsünsene,ilk insanlarda maddesel varolma nedeninin ensest oldugunu,kedilerin üreme kompozisyonundan irdeleyerek,aciga kavusturma arzusu.
On numara.
Kimin aklina gelir?
Baska bir yerden calmadiysa,bu beyin yaniyor stockcum.
Komedidram.

Tartiscakmisiz?
Neyi?
Islami bence.
Yabisim cok zeki.Düsünsene,ilk insanlarda maddesel varolma nedeninin ensest oldugunu,kedilerin üreme kompozisyonundan irdeleyerek,aciga kavusturma arzusu.
On numara.
Kimin aklina gelir?
Komedidram.
Tartışacakmısınız..
Aklımı hafife alma canım her konuda olduğu gibi içerik konuşulmuyor sıradan sataşmalar var.buraya bir kayyum atansa yerinde olur.

Tartışacakmısınız..
Aklımı hafife alma canım her konuda olduğu gibi içerik konuşulmuyor sıradan sataşmalar var.buraya bir kayyum atansa yerinde olur.
Icerik;

Onlar hala hz.Adem döneminde takılı kalmışlar galiba.ensest ilişkiden kurtulamamışlar..

Icerik son.

Kayyum icine atansin Yabaniyem.
Cok karisik oralar.

Tartiscakmisiz?
Neyi?
Islami bence.
On numara.
Kimin aklina gelir?
Komedidram.
alev alev yanıyor ne diyorsun.sdlfkj ben yabaniye takılıyorum ama hemen kızıp küsüyo :(((((

Ben alınmam istediğiniz espriyi yapın takılın zekanızın yettiği kadar ama size söyleyim baştan pişman olursunuz

Geri