Kedilerin kendi yavrularıyla çiftleşmesi

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Onlar hala hz.Adem döneminde takılı kalmışlar galiba.ensest ilişkiden kurtulamamışlar..

Hayvanlarda hafıza düşük kalıyor. Akrabalıklarını hatırlayamıyorlar. Ve Mantık da yok. Daha çok içgüdüsel yaşıyorlar. Eski bilgisayarlarda Disket vardı ve her şey onun üzerine kayıtlıydı. Toplam 4 GB. Günümüzde oyunlar bazen 50-100 GB boyuta erişebiliyor. Zihinsel kapasite meselesi olarak göreceksin.

Eva @ Adam hikayesi mittir.

Niye güldüysem?

Yabani senin yuzunden biz ateistler de göt altına gidiyoruz yapma sunlari ALLAH adı verdim lutfen.

Benim prensese bir prens misafir ettim evde.Getirdigim kedi arkadasimindi ve kendinde alerji ciktigi icin,bana sen alir misin diye sordu.Aldim ben de.Arkadaslik yaparlar felan.
Kedinin gözünde bir akma vardi..ne bu diye sordugumda...bu annesine niyetlenmis annesi de bunun gözünü tirmalamis.Iltahaplanmisti gözü.Ilac damlatiyorduk.
Benim Phia ile hic anlasamadi o kedi.
Lan bu kadar azgin mi olur bir kedi?
Benimkinin psikolojisi bozuldu.Yemeden icmeden kesildi..o kaciyor bu kovaliyor...benimki bana siginiyor yemin ederim..pusuda bekliyor,ne zaman kistirsam diye.Gözüm görmüyo bu aralar da demiyor.Evde birakamiyodum bunlari.Birbirlerini öldürcekler diye.
Ay cok cektik o bir ay icinde.
Napsak ne etsek derken,arkadas zaten geri aldi onu.Özlemis cok,dinlemedi alerji felan.
Konu kaydi biraz..
Yani anne tirmalamis asil sözün özü...yapmayan yapmiyor galiba..

evlatlığını karısı yapandan sonra kedinin yavrusunu mikmesini çok görmem

Ay konu:emoji_face_palm: neyse kısırlaştırırsanız bi sorun kalmaz

Hayvanları ısrarla kendimizle mukayese etmeyi bırakırsak dogayi,evreni daha kolay anlamlandirabiliriz. Gerçekler salt bizim algımız ve bizim geliştirdiğimiz çürüklüğe açık sosyal bilimlerden ibaret değil.Hayvanlar aşık olmaz, sevişmez,ilişki yaşamaz,dinleri ya da görgü kavramları da yoktur. Bir kediyi sadece kendi doğrularınız ve algılarınız ile ele almamalısınız.
Aynı hata tanrı kavramı için de yapılıyor.

Son düzenleme:
Hayvanlarda hafıza düşük kalıyor. Akrabalıklarını hatırlayamıyorlar. Ve Mantık da yok. Daha çok içgüdüsel yaşıyorlar. Eski bilgisayarlarda Disket vardı ve her şey onun üzerine kayıtlıydı. Toplam 4 GB. Günümüzde oyunlar bazen 50-100 GB boyuta erişebiliyor. Zihinsel kapasite meselesi olarak göreceksin.
1,44 mb disketler
gb değil

diyanete soralım bunu. onların kesin bi fikri vardır.

Geri