Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
salona çalışmaya gittim badim elinde kedi dolaşıyor olm ne ayaksın lan dedim elinde kedi antıraman mı yapıcan?abi hızlı eforlu hareketlerden sonra kediyi kalbimin üstüne koyup kalp ritmimi düzeltiyorum dedi.Allah belanı vermesin deyip kediyi kalbime koydum.
Sevilmez mi? Dünyayı unutturur. Huzurun adıdır. Yaptığı hareketler, oyunlar, sizinle uyuması hele sabah kalktığınızda avucunuzun içinde bulduğunuz patisi paha biçilemez. Yani bilmiyorum bana onun verdiği hissi, duyguyu, huzuru bir Allah'ın kulu veremedi. O çok başka bir şey. Bırak kediyi hayvanlar çok başka bir şey.
Hani şu aurası için hayvan bakan beyinsiz,bilinçsiz hayvan sahipleri var ya karı kıza hava atmak için vs. sanal versiyonları da var.Şu foruma 5 yıl önce üye oldum ve tek kedi sever bendim ilk zamanlar. Sonra bir de Başak geldi. Çoğu kişi pire torbası gözüyle bakıyordu. Şimdi bakıyorum da kedilerden tiksinen çoğu kişinin avatarından kedi fotoğrafı düşmüyor. Kedi sever koca ya da karı adayı buldunuz heralde. :T:
Yerim deyince annem "piss deme öyle" diyor kadın ekmek arası yediğimi falan hayal ediyor herhalde. Bilmiyorum ama kedi sevince hele de o kedi size sırnaşıp sevmenizi istediğinde insan acayip mutlu oluyor. Valla kendi kedim yok o yüzden sokakta gördüğümde pasaklı dahi olsa baktım ki kaçmıyor direkt yanaşıyorum sevmek için. Ay elini sürme falan diyen oluyor sinir oluyorum. Geçen gün bir kuaförün önünde gördüm bembeyaz içim gitti azıcık seveyim dedim ama huysuzdu sevdirmedi nalet.