Kedi sevmek

Konu sahibi son olarak 2125 gün önce görüldü
İstanbul kedileri bu filmde muhteşem anlatılmış.
zD1fa5OyfpRgCijScx1v6_ygpbK5NzIDkDt0DLvPr-Ss27sJ5E5zcpnqw5nhH5MEDuoYID-1JVeNE852120naQ-wucy8UuOFIWJ4yvn6awo5muDNP9wt6Vmg9ifz2ZKAh5DwnA=w321-h459-nc

Kediler, kediler.. Her yerdeler.. :tembel: Yanımda dostluk maması taşıyacak kadar çok severim kendilerini..

salona çalışmaya gittim badim elinde kedi dolaşıyor olm ne ayaksın lan dedim elinde kedi antıraman mı yapıcan?abi hızlı eforlu hareketlerden sonra kediyi kalbimin üstüne koyup kalp ritmimi düzeltiyorum dedi.Allah belanı vermesin deyip kediyi kalbime koydum.

Kedi sevmeyen insanları sevemiyorum.
Kedilere aşığım..

Sadece bi gulumseyisle merhaba derim yoluma cikinca. Ben hayvanlari bebekleri sever gibi sevemiyorum. Guvenemiyorum :hıı:

Sokak kedileri tam sevilmelik değil mi, kafasını okşadıktan sonra bacağına dolaşması bile mutluluk verici.

Ordan burdan çıkınca korkuyorum sevemiyorum pek bardak ssyedinde baya aşinayım

Sevmek mi? Buraya bir İbrahim Tatlıses lütfen, sevmek en güzel duygu sevmek desin. Kedi de olur mühim değil, maksat sevmek.

Hayvan sevmeyen insan sevemez,
Bi insan nasıl olurda kedi sevmez.

Sevilmez mi? Dünyayı unutturur. Huzurun adıdır. Yaptığı hareketler, oyunlar, sizinle uyuması hele sabah kalktığınızda avucunuzun içinde bulduğunuz patisi paha biçilemez. Yani bilmiyorum bana onun verdiği hissi, duyguyu, huzuru bir Allah'ın kulu veremedi. O çok başka bir şey. Bırak kediyi hayvanlar çok başka bir şey.

O kadar kedi sevenini gördüm ama üstteki kedi sever kadar içtenine hiç şahit olmamıştım.:e2:
O nasıl bir seviştir öylee :p

Hertürlü hale girebiliyorlar ( sinirli,sinsi,efendi asdfdg) , bildiğin ruh hali gibi

Sanalda da ikiyüzlüleri mevcut.

Hani şu aurası için hayvan bakan beyinsiz,bilinçsiz hayvan sahipleri var ya karı kıza hava atmak için vs. sanal versiyonları da var.Şu foruma 5 yıl önce üye oldum ve tek kedi sever bendim ilk zamanlar. Sonra bir de Başak geldi. Çoğu kişi pire torbası gözüyle bakıyordu. Şimdi bakıyorum da kedilerden tiksinen çoğu kişinin avatarından kedi fotoğrafı düşmüyor. Kedi sever koca ya da karı adayı buldunuz heralde. :T:

Börtü böceği, örümcekleri seviyorum ama kedileri hiç sevmem ha zararım dokunmaz hiç bir hayvana ama sevmiyorum onları

Yerim deyince annem "piss deme öyle" diyor kadın ekmek arası yediğimi falan hayal ediyor herhalde. Bilmiyorum ama kedi sevince hele de o kedi size sırnaşıp sevmenizi istediğinde insan acayip mutlu oluyor. Valla kendi kedim yok o yüzden sokakta gördüğümde pasaklı dahi olsa baktım ki kaçmıyor direkt yanaşıyorum sevmek için. Ay elini sürme falan diyen oluyor sinir oluyorum. Geçen gün bir kuaförün önünde gördüm bembeyaz içim gitti azıcık seveyim dedim ama huysuzdu sevdirmedi nalet. :liv:

Geri