Kedi mi yoksa köpek mi?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hayvanlar Alemi
Konu sahibi son olarak 592 gün önce görüldü
1673693911344.png
Şirinliğinden ödün vermeyen tatlı yaramaz mı?

1673693969341.png

Sağı sollu belli olmayan tuhaf yaramaz mı?

Kedim de var köpeğim de köpeğimle duygusal bir bağ var sanki aramızda ama kedimle daha çılgın bir bağ var yeri geliyor gün içinde gelip köpekle beni dövüp gidiyor yeri geliyor canım sıkkın olduğunda sanki hissedip kucağımda kendini sevdiriyor kediler bir değişik o yüzden %51kedici %49 köpekçiyim ben

ikisi de cok tatli, ama hicbirini bakmak istemiyorum sorri

Köpek kokar. Olmaz evde

• Beğen
Tepkiler: ne
Uzun uzun yazsam da tatmin olmayacağım bir konu.Her hayvan eşittir eşit sevilmelidir gibi bilgisizlik içeren bir duyar da kasmayacağım çünkü değil; bazı hayvanlar çok özeldir.
İnsan,kedi,at, yılan,karga... bu hayvanlara evrenin kapılarini aralayan anahtarlar gözüyle bakıyorum. Kedi köpek seçiciliği benim için kriter olabiliyor ayrıca; zincirle pitbullunu gezdiren,öldüğünde köpeğinin mezarında ömür boyu beklemesini uman birine hayvansever diyemem.
Bir köleyi herkes sevebilir.
Önemli olan sana bir bağlılık hissetmediği halde, kendi yaşam alanı içinde içinden geldiği gibi yasayan bir canlıyı sevebilmek.
Sadece var olduğu için,sadece bir enerji olduğu için,karşılıksız ve riyasız.

Son düzenleme:
abi ünüversitede iken bir goldenımız vardı allahsızın kendi kokması yetmiyormuş gibi sürekli antredeki halıya işiyordu.
oysa kedimiz öyle miydi, geliyordu yatıveriyordu kucağımıza. mis gibiydi.
Kedi kendini temizliyor. Eğitimi kolay. Köpek götündeki bokla koltuğa oturur

Kedileri severim şımarık olmadıkları sürece. Köpekleri benden uzak durdukları sürece severim. En iyisi Balık. Hiç rahatsız etmez.

Kayip balik Nemo da, bilge Khan ne diyor?
Baliklarin ruh sagligina iyi gelmiyor camdan ketler.

Kedi guzel ama cok kaprisli gönlü olursa sevdiriyor..
Köpek öyle mi :emoji_heart_eyes:

Bencede kuş, balik cok sıkıcı oksanmiyor ki..

Köpeklere yaklaşamıyorum ancak uzaktan uzağa sevebiliyorum. Ama kediler öyle mi çok şirin. :)

Geri