Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ipini gorebiliyoruz, hem huma ile benzetilmesini de istemem acikcasi.sanem bilemezsin
profesyonel işler var sanem. manyaklar yaparlar.Ipini gorebiliyoruz, hem huma ile benzetilmesini de istemem acikcasi.
Lütfen korkuların la yüzleş artık benide zan altında bırakma psikologa falan git.profesyonel işler var sanem. manyaklar yaparlar.
demet akalın’sın bence artık eminimLütfen korkuların la yüzleş artık benide zan altında bırakma psikologa falan git.
serçe hanım üzdünüz. ponçik kalbimi kırdınız şu an. konu multi konusu. benim yazdığım genel bir yorumdu.Lütfen korkuların la yüzleş artık benide zan altında bırakma psikologa falan git.
Sen de az degilsin.ben bikere ip değiştim nicki ベルセルク yapıcaktım izin vermediler diye 2 dakikada yakalandım .d.d eğer başarmıssa helal olsun **Spam/Adversiting**
o bile koruyamaz seni benden , ulan ilk attığım post da zaten mevzuyu açtım ne demeye beni geriyorsun şimdi?Sen de az degilsin.
Allah serrinden gorusun.Amin insallah.
Zıkkımın kökü okay?ben bikere ip değiştim nicki ベルセルク yapıcaktım izin vermediler diye 2 dakikada yakalandım .d.d eğer başarmıssa helal olsun **Spam/Adversiting**
Yok ya kalite asla ama asla tesadüf değil aklı selim insanlar için dönüyor dünya SjsjssjGen olman benim için sorun değil Serçe ( oyle ya da değil ) kim oldugunu bile bilmiyorum
Bana da fake diolardı ve hala diolar , salla hepsini eğlenmene bak .
Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsin .
Ay cok goyktum.O degil de..Niye gerildin anlamadim ben simdi.sssso bile koruyamaz seni benden , ulan ilk attığım post da zaten mevzuyu açtım ne demeye beni geriyorsun şimdi?
Hayatım @Süreyya ya karışma lütfen o bize 3bin euro hediye edecek.. djdjo bile koruyamaz seni benden , ulan ilk attığım post da zaten mevzuyu açtım ne demeye beni geriyorsun şimdi?
Paraya da pek önem vermez ama umarım olmuştur:dAy cok goyktum.O degil de..Niye gerildin anlamadim ben simdi.ssss
@Sade help.