Kaygılar Sizi yaşlandırır

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ay ben gidiyorum ya.. Çok üzdünüz beni. Hiç bişey den haberim olmayıp kasap gibi derimi yüzdünüz..paramparça bir kalp bıraktınız geriye. Neydi o beddua ya. Neyse anımsamadım şimdi kırgınım artık size..

sıkıntı yoksa sıkıntı vardır….

bana bile. fosil bana feyk dediler….
yine olayın sonuna yetiştim…plesk neden bana haber vermeyip çekirdeği tek başına yiyosun. ayıb.

Anna'nin Facebook'ta duvar yazısı paylaşıp ensonhaber yorumlarında tartışarak vakit geçirdiğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam..

Multi üyelikten terfi edip şuan bilmediğim birinin tanımadıgım sevgilisini ayartmakla suçlanıyorum ve herşeyden haberim var benim. Gizli ajan modeone Sjsjsj
Allah beni kaşı gözü kara olup saçı çiğ sarı olan karılardan eylesin bundan büyük beddua olamaz Sjssj

Patatesli bezelye yaptım. Pilavı servis tabagı na şekilli koyup yanına hoş bir şekil de yogurdu yerleştirip üzerine domatesi kalp şeklinde koyup şef edasında dolanıcam iyi hissediyorum Sjssjsj

Multi üyelikten terfi edip şuan bilmediğim birinin tanımadıgım sevgilisini ayartmakla suçlanıyorum ve herşeyden haberim var benim. Gizli ajan modeone Sjsjsj
Allah beni kaşı gözü kara olup saçı çiğ sarı olan karılardan eylesin bundan büyük beddua olamaz Sjssj

Patatesli bezelye yaptım. Pilavı servis tabagı na şekilli koyup yanına hoş bir şekil de yogurdu yerleştirip üzerine domatesi kalp şeklinde koyup şef edasında dolanıcam iyi hissediyorum Sjssjsj
Sen Hüma misin?

Ben Hüma yım ben Gen im ben ben ben. Dikkat çekerken ben Sjsjsjs

Arkadaslar huma nickini degistirip fistik oldu serce hanim kimsenin multisi degil.

"Yemek yarışması" (hadi rast gele)
olta.jpg

• Beğen
Tepkiler: ne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri