ne
Elmas Üye
Algı yaratırsanız bu mümkün =)Serçeyi havalı tabancayla dalından aşağı alacaklar birazdan xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Algı yaratırsanız bu mümkün =)Serçeyi havalı tabancayla dalından aşağı alacaklar birazdan xd
Evet alenen haddini aşarsan daha fazlası gelecektir emin ol..Şuan aleni hakaret yedim ama ben banlanacağım öyle mi? Gönderin gelsin Sjsjsj
Tahrik et büyüklen sonra haddimi aşan benim değilmi. Bence biraz nerde durulması gerektiğini öğren de gel. Sizin eniştenize de sizede başlarım. Cennet mahallesi gibi görgüsüz ve komiksiniz.Evet alenen haddini aşarsan daha fazlası gelecektir emin ol..
Bunu senden mi öğreneceğim?Tahrik et büyüklen sonra haddimi aşan benim değilmi. Bence biraz nerde durulması gerektiğini öğren de gel. Sizin eniştenize de sizede başlarım. Cennet mahallesi gibi görgüsüz ve komiksiniz.
Atıl Kurt! SjsjsjKalkmış kıza nasıl yorum yapıyorsun 3. Kisi diye kendin gibi midesiz mi sanıyorsun ınsanları?
Konu ben ilişkim dostlarim olunca hanımefendi olamıyorum geniş değilim sen gibi..Ezik ve Mal dan sonra bakalım ne gelicek. Çok hanımefendi imiş gerçekten Ssjsjsj
Enişte kim allasen bi söyle : D kimden kıskandınız bi söyle lütfen küserim SjssjsjKonu ben ilişkim dostlarim olunca hanımefendi olamıyorum geniş değilim sen gibi..
Bence sus artık..
Kıskanmak mi ?Enişte kim allasen bi söyle : D kimden kıskandınız bi söyle lütfen küserim Sjssjsj
Yaw tamam neyse ne kötüyüm ben okey. Ama hala enişteyi söylemedin nickini görünce destur çekeyim SsjsjsjKıskanmak mi ?
Kız senin yapmış olduğun yoruma istinaden yorum yaptı demediğin kalmadı ya yok gözdagi yok kalkmış bide kıskanmadan bahsediyorsun..
Baldız ın enişte yi korudugu nerde görülmüş. Sen kendine sahip çık enişte işini bilir Sjssjsj ( enişte kim bilmiyorum)
Diyen kalkip kıza 3. Şahis yorumu yapan sensin o yada ben değiliz..