Kaybeden Binali Yıldırım değil, Erdoğan ile Bahçeli'dir

Konu sahibi son olarak 2418 gün önce görüldü
Kaybeden,Kandilin ve hdplilerin zafer naralari atmasina sebep olanlardir.Secimin öne cikardigi en büyük gercek,herkesin safini belli etmesidir.

Kazanan HDP.
Ve irkcilar jdbdhdb
Ne denge ama.

Milletin tokadını yediler valla. Ve bence, İmamoğlu geleceğin Cumhurbaşkanı. Kemal ile çatışmaz. İnce gibi değil. İnce eğer, İmamoğlu kadar sahip çıksaydı oyuna, ve de sonuçlar kötü dahi olsa göğüsleseydi gözden düşmezdi. Adam ertesi gün ezberletilmiş gibi bir konuşma yaptı. Üzerine de şizofren dedi kendi seçmenine.

İmamoğlu Kılıçdaroğlu ile çatışmaz. Zaten Kılıçdaroğlu geri planda kalmasa İmamoğlu kendini gösteremezdi.
Bence Kılıçdaroğlu, bir yerden sonra o koltuğu salacak.

Artık miadı dolan kişiler mevcut siyaset sahnesinde.
-Recep Tayyip Erdoğan
-Devlet Bahçeli
-Kemal Kılıçdaroğlu
-Muharrem İnce
-Binali Yıldırım

Parti bazında Akp-mhp ittifakı sınıfta kaldı.

Eskisi yıkılmadan yerine yenisi kurulamaz. ( Babanız hayattayken mirasını devr alamazsınız ) Deniz Baykal, Bülent Eceviti devirdi geldi. Kemal bey Baykal'a şantaj yapıldı ve geldi. Muharrem İnce Kemal beyi deviremedi ve gitti. Ekrem İmamoğlu da kendine yol açacak. Erdoğan, ben gidiyorum demeden de yerini kimse alamayacak. Çünkü rakip olabileceklerin hepsi pasif konumlara alındılar. Ayne önceki iletimde yazdığım gibi bir iç savaş çıkacak Chp içinde. Zaten Chp içinde iç savaşlar hiç bitmez. Ekrem İmamoğlu İstabnbul'u iyi yönetirse şansı açık olur. Zırvalarsa, Muharrem İnce ile arkadaş olurlar.

Tabiki. Eğer demokrasi olmasa "ben gidiyorum" demeye kalmadan halk gonderebilirdi. Ama reis getirdiği ileri demokrasi ile buna Allah'a şükür engel oldu. Yok öyle iki sandik kurup adam devirmek. Biz bitti diye kadar bitmez

Bir de "b*kunuz da boğulun" demezlermi. Lan o cümlede vatan haini dediğiniz adamın (oysa söylediklerinde haklılık payı da vardı barbarosun size göre sizden olmayan herkes zaten vatan haini). O cümlede sizden çıkmıyor. Zaten işiniz gücünüz yok b*kunuzla oynuyorsunuz.

Seçimler bitti, olan oldu. Artık sakinleşebilirsiniz. Kendinizi dolduruşa getirip, Mastor ile aynı kaderi paylaşmayın. Bir insan her zaman kendini kendisi korkutur, kendini kendisi azdırır veya kışkırtır. İradesi zayıf olanlarda bunu başkaları da yapar ama genelde kendinizi kendiniz sınıflar ve bir yerlere oturtursunuz ve onun ötesine geçmekten kendinizi korkutursunuz.

Mesela düşeceğinizi ve öleceğinizi düşünmezseniz yüksekten korkmazsınız. Düşünürseniz, içinizi birden ölüm korkusu alır.

Hakkını arayanazsin calarsin ne demek lan? E o zaman çekelim kılıçları çıkalım ovaya **Spam/Adversiting**. Sandık mandık diye besey olmasın. Bana uyar. Vitaminsiz tarla farelerinden temizleyelim ülkeyi insan gibi yasayalim

Geri