Kaybedecek bir şeyin kalmaması özgürlük galiba ...

Konu sahibi son olarak 2382 gün önce görüldü
“all theories
like cliches
shot to hell,
all these small faces
looking up
beautiful and believing;
I wish to weep
but sorrow is
stupid.
I wish to believe but believe is a
graveyard.
we have narrowed it down to
the butcherknife and the
mockingbird
wish us
luck.”

Bukowski

Dizelerin müziğe dökülmüş hali :

[YOUTUBE]uOojAUFJgj8[/YOUTUBE]

Kat Frankie
Bir kış vakti rastladım sana. Hep iyi şeyler kışın rast geliyor zaten bana. Bütün gece People'ı dinlemiştim.
Fazla bir bilgi yok hakkında. 6 yaşında beste yapmaya başlamış ve kendi kendine gitar çalmaya başlamış. Beni,seni değil bizi anlatır şarkıları,sesi. O huzur veren sesi bir anda isyanlar yaratabilir.Uzun süren yolculuklarmın vazgeçilmezi bu kadın. Otur dinle, otur izle. Mükemmeliyetin vucud bulmuş hali.

1441392_10152008985765329_1590996749_n.jpg

300x300.jpg
Kat-Frankie-und-Francesco-Wilking_ArtikelQuer.jpg

FrankieBarden12.44.jpg

[YOUTUBE]Le9w2qYeWl4[/YOUTUBE]

maskülenliğini sevdiğim.

[YOUTUBE]E7OYsGAp_QY[/YOUTUBE]

“İnsanlar bu çekimi gördüklerinde “aman tanrım, bu korkunç” diyecekler ve aksam yemeklerini yemeye devam edecekler,
hepsi bu. “

Hotel Rwanda

Bir abimiz 18 yaşındakilerin dinleyeceği bir grup değildir demişti Uriah Heep. 18 kende dinlerdim ben.

[YOUTUBE]TH6r0GtuKMA[/YOUTUBE]

lavinia güzel bir kızdı
elleri yalan gibiydi bir garipti
boynunda kırık bir kolye vardı ters dönmüş
ayaklarının altında çizikler vardı dikenler batmış
gözleri bir değişik bakardı
dudağında çok acı bir gülümseme vardı
lavinia güzel bir kızdı,
öldürdüler.

11880320_502183529958604_1262491266522025788_n.jpg

Bazen böyle eskilerden bahsederken çok güzel bir şekilde konuşup etkileyiciliği arttırmış olmak babında yaa öyle değil miydi deyip karşımda kim varsa onun ismini ekleyip cümle mi bitirmek istiyorum. Yaa öyle değil miydi Ahmet,Mehmet her ne ise.Her şey güzel cümle tam konuya uygun, etkileyicilik, mimikler şahane ama gel gör ki olmuyor. Bir kerede ismi tuttur be kızım. Bir insanın isim hafızası bu kadar mı kötü olur. Yine etkileyemedim.

Bazı şeyler işte bu kadar güzel anlatılabilir diyorsun bazen.

“Düşün! Bize, matematik dünyasının kurgusal ve sonsuz olduğu öğretildi. Bunu kabul ederim, 1'den sonra 2 gelir dendi. Bunu da kabul ederim. Ama sonra, 1 ile 2 arasındaki sonsuzluğu düşündüm. Peki o nereye gitti? İrrasyonel sayılar varken bir sayıdan sonra diğer bir tam sayı nasıl gelebilir? Eğer 1'den sonra virgül konursa ve bunun da kıçına sonsuz sayı konabiliyorsa 2 nasıl gelir? İşte! Soru bu! Yanıtsız bir soru. Ve işte matematiğin hatası! Dolayısıyla matematik yok. Onun üzerine kurulmuş dünya düzeni de yok... Ama ben anlayabilirim. Anlayabilirim bu sorunu. Ve o zaman ortaya yaklaşık sayılar çıkar. Yani hiçbir sayı tam değildir. Hepsi tama yaklaşır. Ama varamaz. Demektir ki, 1,999...9'u bize 2 diye yutturmaya çalışan bir dünyanın çocuklarıyız. Ve dünya da aslında tam gibi görünürken, aslmda bir irrasyonellik harikası. İşte bunun için hayat yoktur. Olsa dahi o da irrasyoneldir! Yani anlamsızdır. Ne bir başlama nedeni, ne de bir oluş nedeni vardır. Evrende uçuşan kocaman bir irrasyonellik. Tabiî ki dünyanın bir anlamı olması gerekmiyor. Belki de onu anlamlandıran üzerinde yaşayan akıl sahibi yaratıklardır. Ama onların da bizi getirdiği nokta ortada!”

― Hakan Günday, Kinyas ve Kayra

İzin verin lütfen bu şarkıyla başbaşa kalmak istiyorum.

[YOUTUBE]pO8kTRv4l3o[/YOUTUBE]​

Bazı şarkılar insanda hazine bulmuşsun hissi uyandırıyor.

[YOUTUBE]Rt-Lj4-Stmc[/YOUTUBE]

Sayfanın ziyaret edilmesini sever misin bilmem de takipte olduğuma dair bir emare bırakıp gidiyorum

[YOUTUBE]0zhV99Bvrgg[/YOUTUBE]

Hayallerimin özetini tek fotoğrafta anlatmışlar. Çok iyi.

1454768_10205865751752577_7159124083668815496_n.jpg

Sende dur bakalım şurda.

[YOUTUBE]IhMmba1BTxc[/YOUTUBE]

Büyümemiş küçük bir kadınmışım.

[YOUTUBE]OoxEVXo-c0E[/YOUTUBE]​

tumblr_lr0z1wCOi11qaay1oo1_500.jpg

[YOUTUBE]mLDrFmtKp3Y[/YOUTUBE]​

kucucuk bır zıyarette de ben bulunayım :benmi:
[YOUTUBE]6Ejga4kJUts[/YOUTUBE]

Ben ziyaret etmeseydim kendimi kötü hissederdim.
[YOUTUBE]IhqqZN0H7CI[/YOUTUBE]

Geri