kavgada söylenmez olan sözleri nerede söyleyeceğiz sorusu

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
ben dobra bir insanım söylerim..,
sen seversin sevmezsin :D
(anne olunca güncellerim) :D

yavrum kastım o değil ki tabii ki insan hoşuna gitmeyen, doğru bulmadığı şeyleri söyleyecek, kavga da edecek. Benim dediğim şey hani dilinden çıkar çıkmaz pişman olacağın şeyler olu, belki biraz aşırı, istediğinden daha sert sözler. (Anne ol da güncelle, sana yakışır mucuk)

yavrum kastım o değil ki tabii ki insan hoşuna gitmeyen, doğru bulmadığı şeyleri söyleyecek, kavga da edecek. Benim dediğim şey hani dilinden çıkar çıkmaz pişman olacağın şeyler olu, belki biraz aşırı, istediğinden daha sert sözler. (Anne ol da güncelle, sana yakışır mucuk)
hehhe evet anladım seni :*
anneler yarışıyor yarışmasımı düzenlemek istiyorsun zeynom:)
-Benim kızım bugün avokado yemedi...
- benim oğlum yedi ağla:D

Kavga ederken de sonradan pişman olacağın sözlerin söylenmemesi gerekiyor. Zira hayat öyle bir düzen içindeki ne söylediysen senin karşına çıkartmadan, yaşattığını yaşamadan gitmiyorsun...

Düşün bak bir an için bekarsın ; biriyle flörtleştiğini zannediyorsun, konuşuyorsun vakit geçiriyorsunuz. Hatta ve hatta birlikte bile oluyorsunuz. Zihninde her şey çok güzel. Sonra zamanı geldi diyip açılıyorsun yanıt ; Seni arkadaşım olarak görüyorum. Ben böyle düşündüğünü bilmiyordum. Mümkünse bir daha görüşmeyelim gardaş.

Düşün bak bir an için bekarsın ; biriyle flörtleştiğini zannediyorsun, konuşuyorsun vakit geçiriyorsunuz. Hatta ve hatta birlikte bile oluyorsunuz. Zihninde her şey çok güzel. Sonra zamanı geldi diyip açılıyorsun yanıt ; Seni arkadaşım olarak görüyorum. Ben böyle düşündüğünü bilmiyordum. Mümkünse bir daha görüşmeyelim gardaş.
Yahu daha beter bisiler diyorum ben. Birlikte olduysa zaten skor almis demektir. Arkadasiz dese ne olur , zaten skor alabiliyor adam.
Daha kotu daha habis cumlelerden bahsediyorum.
Biraz kubrick'in otomatik portakaldaki alex gibi dusun.

Son düzenleme:
Geri