kavgada söylenmez olan sözleri nerede söyleyeceğiz sorusu

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Vardır illaki söylenecek bir yer onu da ben mi diyeyim iyi düşünün bulun işte.q

Kendinize bir iyilik yapın ve söylemeyin:d Vicdanlı biriyseniz o sözler daha sonra kalbinize bela oluyor kfjf Söylemediğim sözler için pişmanlığım yok ama sarf ettiğim bazı sözler için üzülmüşlüğüm vardır. Valla bak klişe gelmesin ama anne olduktan sonra bu hassasiyetim daha da arttı, evlat olsa sevilmez diyeceğim insanlar var ama herkes birinin evladı düşüncesi daha şefkatli olduğu için onu seçiyorum.

ben bilmem öyle sözler zaten, bana küfür et deseler çiçek isimleri sayarım.

Hep merak etmisimdir. Bir insana soylenemeyecek en kotu en hardcore kelime nedir. Kufur , beddua vb...

Hep merak etmisimdir. Bir insana soylenemeyecek en kotu en hardcore kelime nedir. Kufur , beddua vb...
"Ahım geleceğine yük, ahiretine miras olsun."

diye beddua edebilirsin. Ben mesela hiçbir hesaplaşmamın ahirete kalmasını istemiyorum aslında.

"Evi huzur, beşiği çocuk görmesin." derim.

Kendinize bir iyilik yapın ve söylemeyin:d Vicdanlı biriyseniz o sözler daha sonra kalbinize bela oluyor kfjf Söylemediğim sözler için pişmanlığım yok ama sarf ettiğim bazı sözler için üzülmüşlüğüm vardır. Valla bak klişe gelmesin ama anne olduktan sonra bu hassasiyetim daha da arttı, evlat olsa sevilmez diyeceğim insanlar var ama herkes birinin evladı düşüncesi daha şefkatli olduğu için onu seçiyorum.
ben dobra bir insanım söylerim..,
sen seversin sevmezsin :D
(anne olunca güncellerim) :D

Geri