Kavga etmek, dovusmek icin randevulasmak

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
keşke forumdan kavga edenlerde buluşup dövüşse.. ya da vazgeçtim. bu forumsalcılar gerçekten yapabilir. KORKUTUCU.

hayatımda bir kere yaşadım o da okulu asmıştık tini mini yürüyorduk. yanımızdaki erkek arkadaş yoldan geçen kızlar bize saat sorduğunda küfür ettiklerini sanmış, bu nasıl bir sanmak yiğidim... taş alıp kızları orooo... diye kovaladı. sonra kızları kenara çekip çocuğun deli olduğuna ikna etmeye çalıştık ama çok yemediler... ertesi gün çıkışa gelmişler, bi de meslek liseliler yani yerler bizi. hayattaki ilk kavga ihtimalimi de gelen kızların ele başının ilkokuldan arkadaşım çıkmasıyla püskürttük. çok pis döverlerdi bizi, ne işim olur ya... ben ilkokulda iki ay üst üste onur üyesi seçildiğim için üçüncü ay cansu hariç dediler. bi gidin...

süleyman şakası yapmaya gelmiştim ama geç kalmışım.

bu konu bana kafes dövüşü formatını anımsatıyor. bu formatı tekrar aktif edelim ama biraz güncelleyerek. mesela taraflar sadece 5'er mesaj yazabilsin, tartışma don lastiği gibi uzamasın, finalde de oylama seçeneği olsun. ahali kimin haklı olduğunu oylarıyla seçsin. ya da bir etik kurulu oluşturulsun, herkesin itimadını kazanmış üç kişi bu kurula üye olsun ("sanki öyle birileri var da" dediğinizi duyar gibiyim) onlar gerekçelerini de belirterek oylasın ve kazananı belirlesin. o format kör dövüşü gibi olduğundan güdük kalmıştı, sonuca gitmiyordu, yoksa etkili olabilirdi.

Çıkışa gel süslü bebek diyeceğim birisini diliyorum.f

Lise zamanında sağ/sol muhabbeti çok olurdu.Çayırova tarafının köprüsünde kim kimi yerseye düşerdi mevzu.Arkadaş;telefon kullanmazdık,Whatsapp yoktu,hiçbir uygulama yoktu ve aracılar ile haberleşirdik.IV.Baldwin ve Selahaddin gibi olurduk.Güzel günlerdi.

Erkekler giriyor bu tribe niyeyse hfjjfj

Geri