Kavga etmek, dovusmek icin randevulasmak

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
'yarin eski camii'nin karsisinda, saat 14.00'de orda ol'
'sen goreceksin gununu yarin'

gibi havali sozler sonrasi gerceklesecek olan buyuk bir bulusma. genellikle nasil bittigini hepimiz biliyoruz.

1640866728757.png

Okulda
"çıkışta bekle beni"

bu "sadece erkeklerin anlayabildiği cumartesi olayı" gibi bişi olmalı dkdj bunu bir kadın bir kadına söylemez. erkek jargonu tamamen. bence gizli bir tarikat bunlar, bu da gizli bi kod dksj dövüşmüyorlar bence, bu işte başka bi iş var ksjs napıyonuz gıı

Okulda kızın biri bana "teneffüste okulun arkasına gel" dedi. dalga gectiğim herşey başıma geldi.
Onu demesiyle sinirim gecti.... aslında dövesim vardı...

Randevulasma değil de, lisede leb-i derya gözlü bir hanım ablamiza teklif ettim, reddetti. 2 gün aşk acısı çektim 3. gün uzun eşek oynadık. Aradan 1 ay geçti. Bu süreçte ne ben o kıza ne o kız bana selam dahi vermedik. Hiç konuşmadık yani, göz göze bile gelmedik. Ulan allahsız, 1 ay sonra abiler çağırılır mi? 1 ay sonra 2 tane sakallı izbandut gibi adam okul çıkışı beni kenara çekti. Sen dedi ilknura çıkma teklifi etmişsin. Abi dedim 1 ay önceydi o. Lafımı bitiremeden beni bir dövdüler bir dövdüler. Bak allahlari var şimdi çok güzel dövdüler. Ben ömrü hayatımda böyle güzel dayak yemedim. Uzun eşek oynadığımız arkadaşlarda sağ olsunlar dayak bitene kadar beklediler başımda beraber gidelim eve diye.

O değil de dayaktan sonra hiç bişey olmamış gibi sigaraları yakip her zamanki gibi gittik ya la eve. Üzerinde bir de zevk sigarası içtim yani

Sanal ortamda seni mahkemeye veririm ve telefonunu, adresini ver ile kapışma yapar.

insanın siniri bir süre sonra geçiyor, geçince de üff bununla mı uğraşacağım hissi zihinde yer ediniyor. sıcağı sıcağına bir durum olsa aslında erkekler vahşet saçabilir.
buluşma yerine varana dek iletişim halinde olunsa yine o öfke haliyle tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

Silahla gelen de oluyor maalesef ve çok tehlikeli bir hale dönüşebiliyor.

images

Bide bunun yemeli içmeli versiyonu var

Buradan biriyle kavga etmek için anlaşıp buluştuk. O da tek geldi ben de günün sonunda oturup tavla oynamıştık.

Bir keresinde de okulda bir kız teklif etmişti oda okulun torbacısının hoşlandığı kızmış.
Ben kabul etmedim teklifi akşamına okul çıkışı bir grup beni bekliyordu dışarda. Erifçioğlu tek gelmemiş. Okuldan da kaçmış. Dışarı çıktığımız gibi eleman yanıma gelip gelsene 1 konuşalım dedi falan geçtik sigara aldığımız bakkalın önüne yalnız nasıl olduysa tüm sınıf oradaydı, karşı grupbunda tayfa oradaydı tam teşekküllü.

Olay kız mevzusundan kaynaklı olsa da asıl mevzu sınıfların bir biri üstüne üstünlük kurma durumundan kaynaklanıyordu. Benim elimde bir şemsiye vardı böyle bir yandan erif "sen hayırdır" sorusunu soruyordu. Ben de sen kimsin diyordum. Sonra sınıf elemanlarıda karşı sınıfla eşleşip hep bir ağızdan siz kimsiniz, sen kimsin sorusunu soruyordu. Hani bir taraftan biri ilk saldırıyı yapıcak ki parti başlasın. Çocuk bana
Seni burda delik teşik ederim falan derken orda bi anda herkes bir birinij boğazına yapıştı. Hatirlamiyorum ama 40 50 kişi varız. İşte civarın öğrenci olmayıp kiz kesme umuduyla geldiği yanında sağlam kesici aletleri olan hilkat garibeleride vardı. Bu kesim aileleri ile kavgalı aile içi şiddet yüzünden ev dışında kendilerine otorite kurup kaygısızlarda ki kültekin ekibi gibi 2 3 avanakla koğuşlanırlar. Parti başlayınca tabi yumruklar havada uçuşuyor orada 2 kişi hariç diğer dövüşenlerin bir biri ile kişisel husumeti dahi yok mesela.

Ben elimdeki şemsiyeyi erifin bacaklarında kollarında kırdım bir güzel arada tekme falan da yedim it oğlu it dayak yemeye alışıktı torbacı babasından pek işlemiyordu.
Sonra ne olduğunu anlamadim ama omuzumda bir yanma hissettim. Elimi atip bi baktım yumuşak bir şey böyle kafamı cevirip baktigimda ceketim yirtilmis uzerinde kan vardı tabi o arbedede yaralandığına bakarkende tekme yumruk yiyosun extra olarak neyse esnafın araya girmesi ile yatıştı ortalık sonra biri polisler geliyo dedi ve herkes buyuk bir titizlikle bir tatbikatin 10 yilliklik deneyimli gozetmenleri edasında ufacık emare bırakmadan orayı terkettik. Sonra bir parka gidip oturduk baktim sag kolum usuo uyusmus
Meger erifin biri satirla omzuma vurmus bereket tersi ile vurmusta kolum buyuk bir yara almamis, ama omzumda 6 7 cm'lik bir faca izi gibi yarik duruyordu. Tabi apar topar hastaneye gittik 14 tane dikiş attılar. Daha sonra mahalledeki abilere minnet borclarinin oldugunu ogrendik o mahallede bulunanların ve iade-i ziyaret yaptik. Normal de ya kan parası ya da kısas olur ama cocuklar buyuklerden yedigi temiz sopayla kaldilar bende 15 senedir yildizimi omzumda tasiyorum.

Sonrasında da okuldan sonra olan düğün ve topluluk olusturan kavgalarin icinde kaldik ama sansliyizki vucudumuzda 1 tane cep actirdik şu ana kadar.

Adanada ortaokulda rotaryde okurken çeaş’ı basmaya gidip 3-4 kişiyi okulun ortasında dövüp gelmiştik, ertesi hafta yine sözleştik, okul çıkışına denk gelince servisçilerden linç yemiştik xd xd
Her iki kavgada da kavgaya konu olan kızlar çekirdek çitleyip bizi izliyordu xd

Ilkokula giderken kardesimi bir cocuk dovmustu, okul cikisi cocugu yakalayip dovmustum. :)

Sporuma mani olan kızı tenhada yakalayıp saçından makas almışımdır

Ilkokula giderken kardesimi bir cocuk dovmustu, okul cikisi cocugu yakalayip dovmustum. :)
Sende mi kardeşinle aynı okula gittin.:D.Arkadaşları gülecek diye ayrı girerdi okula..ddd Yanına yaklaştırmazdı sıpa

Geri