Kavga eden üyeleri seyretmekten zevk duyan güve pardon üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Zevkten ziyade merakımı giderdikleri için izlemeyi seviyorum, benzer durum sarhoş insanlar için de geçerli benim için. Bütün otokontrollerinin ötesine geçip oldukları kişiyi görebiliyorum.

Yani bu her insanın ilgisini çeken şey. Özellikle bizim gibi akrep enerjisine mensup, kaotik toplumlarda. Ülkemiz gibi forumsalin da burcu akrep...Neyse önemli olan sınırı bilebilmek. Kimileri kasıtlı ortaya bi bomba atıyor ya da spastik gibi (direkt öyle de olabilir) kişinin kusurunu ima ediyor,dalga geciyor. Arada bu kişileri masaya yatırıp bi de onlarla dalga geçmek lazım. Birilerinin adı cıkmış sadece , hickimse masum değil. Bazen denk geliyor, biri sarıyor bu büyük hanfendilere beyfendilere DM lerde,raporlarda deli tavuğa dönüyorlar ayy şunu silin,ay boku cikti diye. E tatlım komik değil mi ama gülüyordun sen böyle şeylere.
Bkz. Mizahşörlük ve moronluk arasındaki ince çizgi.

Hea izliyoz da bazen bi dizinin bolumu cok sacma olur ya sıkılırsiniz izlerken

Heh oyle oluyo

Bazen de cok heycanli .d

güve rutubetli nemli bakliyat vb şeylerde biriktikçe birikir forum güvelerine yeğlerim bunları öyle tatlılardır

Ay hayır ya sevdiğim birisi varsa tartışma da girer bende tartıştırım nadiren.
Ama zevk aldığım bir tartışma olmadı üyeler arası

Evet ülkece seviyoruz kavga seyretmeyi. Sklskks

Geçen akşam 2 kavgalı post attım şurda, mısır patlatanlar vardı jdkdj
Kavga çıksa izlesem diye pusuda yatanlar var.

güve kurt üreteceği yeri iyi bilir ondan galiba

Dokuzlar toplanıyormuş, yüzüğü bulup taşıyanı öldürecekler… Diyor replikte : ddd

Şu anda Ban Affı konusunda birbirlerini dişliyor millet.Umrumda mı? Zerre değil fakat yaşlarının/yaşantılarının getirdiği olgunluğu gösterip boşverecekleri yerde hala daha didişmenin mantığındalar.
Bazı kötü şeyleri izlemek size zevk veriyorsa;mentalinizden şüphe ederim.

Yönetici olarak misyonum her daim bu kavgaları derinleştirmek üzerine oldu. Üyeler daha fazla kan istiyordu çünkü. Maalesef o güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler. Şimdiki yönetimden ricam öteki forumdan mümkünse forumdan tanışıp sevgili olmuş, forum içi konularda(özellikle aklındaki kim, kimi seviyorsun, içinizde bir şey kalmasın vs gibi) aşklarını ölesiye paylaşan birkaç çifti buraya davet etmesidir. Devamı gelir burada merak etmeyin : dd
: dddd

İzlemekten haz alan veya sevinen arka planda kişileri kışkırtıp birbirine düşüren kişidir; tabii ki çekirdek elinde izleyip eğlenecek; çünkü amacına ulaştı..

Geri