Kavga eden üyeleri seyretmekten zevk duyan güve pardon üyeler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kirli camaşırları seren tartışmalar da kalbim gümgüm atıyor bu kim olursa olsun... izlemek hiç keyif vermiyor Aze hnm.. cünkü cok aşalıkca hareketler bunlar.. daha cok "sen salaksın" boyutunda olmalı skj
Bu konuda ne yazmışım yaa, dedim bildirimde emojisini ve alıntıyi görünce hfjdjdh
Haklısın Anna hanım... asagiliklik yapmayın arkadaşlar... annanin kavga edişi gibi olun o kadar temiz ve naif kavga etmişti ki hala aklimda... Ben genelde küfür ediyorum...

Keşke benle Hesna hanımın tartışmasını da görseydin.....
Haberi geldi ama detayları bilmiyorum. Hesna kendisiyle kavga eder kimseyi bulamayınca.
Bir sır vereyim mi? Hesna'nın sanal hayatında ilk tanıştığı insan benim ahah. Denk geldiğim güne.. gerçi sözlüğe de yazmış benim.
Hilal ve Larien tartışması için sadece şampiyonlar ligi maçlarında çıkardığım antep fıstığını çıkarırım zuladan, öyle güzel..

Bu konuda ne yazmışım yaa, dedim bildirimde emojisini ve alıntıyi görünce hfjdjdh
Haklısın Anna hanım... asagiliklik yapmayın arkadaşlar... annanin kavga edişi gibi olun o kadar temiz ve naif kavga etmişti ki hala aklimda... Ben genelde küfür ediyorum...
Alıntı yapıp yine "bana bu konuda niye bildirim geldi ya" dedirtmek istedim.. X'in sözlüğündeki gibi skj

Haberim yokmuş gibi takıldı herkes.. demek hepiniz oradaydınız skj Run'un dediği yere geldik şimdi....
Bu arada Hesna ile olan tartışmadan bahsediyorum.. bi karışıklık olmasın..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Yönetici olarak misyonum her daim bu kavgaları derinleştirmek üzerine oldu. Üyeler daha fazla kan istiyordu çünkü. Maalesef o güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler. Şimdiki yönetimden ricam öteki forumdan mümkünse forumdan tanışıp sevgili olmuş, forum içi konularda(özellikle aklındaki kim, kimi seviyorsun, içinizde bir şey kalmasın vs gibi) aşklarını ölesiye paylaşan birkaç çifti buraya davet etmesidir. Devamı gelir burada merak etmeyin : dd

ben uzun zamandır ne kawga ediyorum ne de banlanıyorum….. BEN ÇOK DEĞİŞTİM….
Paris Hilton bile böyle doğum günü kutlaması yapmadı.. son zamanlarda çok popüler oldun sen ya, bir doğum günü konusuna bu kadar yazıldığını görmedim.. dost, düşman, kamki vs herkes harıl harıl yazdı..
Mutlu yıllar Stockholm.. herkese kalp bana normal beğeni vermen bir miktar üzdü ama olsun..

Haberi geldi ama detayları bilmiyorum. Hesna kendisiyle kavga eder kimseyi bulamayınca.
Bir sır vereyim mi? Hesna'nın sanal hayatında ilk tanıştığı insan benim ahah. Denk geldiğim güne.. gerçi sözlüğe de yazmış benim.
Hilal ve Larien tartışması için sadece şampiyonlar ligi maçlarında çıkardığım antep fıstığını çıkarırım zuladan, öyle güzel..

Dört saat susmadı.........

Paris Hilton bile böyle doğum günü kutlaması yapmadı.. son zamanlarda çok popüler oldun sen ya, bir doğum günü konusuna bu kadar yazıldığını görmedim.. dost, düşman, kamki vs herkes harıl harıl yazdı..
Mutlu yıllar Stockholm.. herkese kalp bana normal beğeni vermen bir miktar üzdü ama olsun..

ay bilmiyorum ki… aşık olduktan sonra sanırım herkese sempatik gelmeye başladım.jsjs KISKANMA…

dur bi…. gelir gelmez kalp falan koyarsam hemen şey konusu açarlar “bir zamanlar arkasından kötü konuştuğu üyeye, şimdilerde kalp atan üye” djjddj

ay bilmiyorum ki… aşık olduktan sonra sanırım herkese sempatik gelmeye başladım.jsjs KISKANMA…

dur bi…. gelir gelmez kalp falan koyarsam hemen şey konusu açarlar “bir zamanlar arkasından kötü konuştuğu üyeye, şimdilerde kalp atan üye” djjddj
Beni dümenden 6 kişinin engellemiş olması bile bu kadar üzmedi..
İyi aşklar dilerim efendim, aşkın iyi gelmediği hiçbir bünye yok..
Güzelin arkasından konuşan çok olur demiş bir filozof.. yakışıklının ahah..
Mutluluklar dilerim.

Bahsetmedi... bana şey dedi, git başını okşat skjj köpek muamelesi yaptı bana.. ona gelince bi şey söyle.
Çilingir geldi Anna hanım, ben işlere devam edeyim.. çok yoğunum ahahah.
Hesna ile altın bulsam bölüşmem, hepsini ona veririm yeter ki benden uzak dursun..
Benim sözlüğe yazmış, müsait olunca bak.. ben daha ne diyeyim bu kadına.. mutluluklar dilerim ona.

bence benim kavgalarımın hepsi çok tatlı. içinde olmadığım hiçbir kavga zevk vermiyü bana

@Arkhe senden bahsediyo
Ben reelde yapıyorum bunu. Canım sıkıldıkça kaos çıkartıyorum. Can sıkıntım geçiyor. Yalnız artık herkes öğrendiği için bazen oralı olmayıp beni uzuyolar. Neyse ki biri var o hep düşüyor tuzagima çünkü benim gibi fevri.

Ciddi kaos değil bu. Birbirimize satasiyoruz ya da birimizin yaptığı bir şeyi carpitiyoruz ama her şey göz önünde ve bilerek yaptığımız gayet belli. Benim üzerime de oynanıyor mesela. Herkes yine can ciğer zaten, eğlence şeklimiz bazen bu sadece. Djxjd keyifli oluyor ama herkese hitap etmeyebilir. Alıngan biri kirilabilir mesela. O yüzden herkesle bu olaya girilmez.

Son düzenleme:
Doganin kanunu bu herkes anlasicak diye bir sey yok. He bilerek tartisma cikaran adamlara ben de tilt oluyorum. Ya da 1 kisiyi araya alip gangbang yapan uyelere
Ama yapicak bir sey yok skalanin baslangic seviyesi bu..
burasi "all in one" bir forum belirli bir konu icin bulunmuyor kimse. .
Reddit ya da sözlük değil. Burası "gotham" sehri awkk ajshdhdhhd

Geri