Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu konuda ne yazmışım yaa, dedim bildirimde emojisini ve alıntıyi görünce hfjdjdhKirli camaşırları seren tartışmalar da kalbim gümgüm atıyor bu kim olursa olsun... izlemek hiç keyif vermiyor Aze hnm.. cünkü cok aşalıkca hareketler bunlar.. daha cok "sen salaksın" boyutunda olmalı skj
Haberi geldi ama detayları bilmiyorum. Hesna kendisiyle kavga eder kimseyi bulamayınca.Keşke benle Hesna hanımın tartışmasını da görseydin.....
Alıntı yapıp yine "bana bu konuda niye bildirim geldi ya" dedirtmek istedim.. X'in sözlüğündeki gibi skjBu konuda ne yazmışım yaa, dedim bildirimde emojisini ve alıntıyi görünce hfjdjdh
Haklısın Anna hanım... asagiliklik yapmayın arkadaşlar... annanin kavga edişi gibi olun o kadar temiz ve naif kavga etmişti ki hala aklimda... Ben genelde küfür ediyorum...
Paris Hilton bile böyle doğum günü kutlaması yapmadı.. son zamanlarda çok popüler oldun sen ya, bir doğum günü konusuna bu kadar yazıldığını görmedim.. dost, düşman, kamki vs herkes harıl harıl yazdı..ben uzun zamandır ne kawga ediyorum ne de banlanıyorum….. BEN ÇOK DEĞİŞTİM….
Haberi geldi ama detayları bilmiyorum. Hesna kendisiyle kavga eder kimseyi bulamayınca.
Bir sır vereyim mi? Hesna'nın sanal hayatında ilk tanıştığı insan benim ahah. Denk geldiğim güne.. gerçi sözlüğe de yazmış benim.
Hilal ve Larien tartışması için sadece şampiyonlar ligi maçlarında çıkardığım antep fıstığını çıkarırım zuladan, öyle güzel..
Paris Hilton bile böyle doğum günü kutlaması yapmadı.. son zamanlarda çok popüler oldun sen ya, bir doğum günü konusuna bu kadar yazıldığını görmedim.. dost, düşman, kamki vs herkes harıl harıl yazdı..
Mutlu yıllar Stockholm.. herkese kalp bana normal beğeni vermen bir miktar üzdü ama olsun..
Dört saat ile kurtulmuş olman mucize.. peki bu dört saat içinde kaç kere güzelliğinden bahsetti haha.Dört saat susmadı.........
Bahsetmedi... bana şey dedi, git başını okşat skjj köpek muamelesi yaptı bana.. ona gelince bi şey söyle.Dört saat ile kurtulmuş olman mucize.. peki bu dört saat içinde kaç kere güzelliğinden bahsetti haha.
Beni dümenden 6 kişinin engellemiş olması bile bu kadar üzmedi..ay bilmiyorum ki… aşık olduktan sonra sanırım herkese sempatik gelmeye başladım.jsjs KISKANMA…
dur bi…. gelir gelmez kalp falan koyarsam hemen şey konusu açarlar “bir zamanlar arkasından kötü konuştuğu üyeye, şimdilerde kalp atan üye” djjddj
Çilingir geldi Anna hanım, ben işlere devam edeyim.. çok yoğunum ahahah.Bahsetmedi... bana şey dedi, git başını okşat skjj köpek muamelesi yaptı bana.. ona gelince bi şey söyle.