Kate Middleton’a ne oldu?

• Kullanıcı Larien
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yakında çıkar kokusu var bişey ama saklıyorlar son video gerçek değil bence

Affınıza mağruren,,,,,,,,,

arkadaşlar 256 sayfa bu karıyı konuşacak ne buldunuz ya?
Abicim niye bu kadar gündemimiz meşgul ediyor bu hamfili? Kahvehanedeki dayıların gündem maddesi 1 tayyip 2 kate.
Poof.

aşırı merak ettim he son durum nedir gerçekten.. bilen varmı

Bu konu için bir insta hesabını takibe almıştım. Eğleniyordum, komplo teorileri, monarşinin saçmalıkları filan eğlenceli bir konu idi benim için. Okuyup geçiyordum lakin kraliyet ailesine bu kadar hayranlık bana fazla geldi jfjf öbür yılan akademisi dediğim hesaptaki gibi goygoyuna hayranlık da değil bayağı bayağı ciddi olarak william’a haksızlık bilmem ne diye ağlayan harry’i düşman edinen bir hesap kfjd ulan babanı bu kadar savunmamışsındır… ay çıktım takipten :d elizabeth ölünce “oh olsun” babında diana’yı paylaşan hesaplar gibi ya allah allah bu ne hırs jdjd
Bu konu hala ilgimi çekiyor ama goygoy hesapları takip etmek şartıyla…

Ben de Diana dan başladım elizabethin kız kardeşine kadar gitti olay ve hala gitmekte durduramıyorum kendimi gören sen ne izliyorsun diyor gel de anlat şimdi Sjsjsj

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
Bu olayın peşini bırakmayacağız. Bize unutturamazlar. Prensesimiz için her akşam Mum yakalım.

Öldü bence yoksa bu kadar kamufle normal değil

Gördüm. Üç oy aldınız diye bir yeriniz mi kalktı? Annelerinizi, babalarınızı. dedelerinizi eve kilitleyerek gasp ettiğiniz oylarla kazandığınızı unutmayın. Ve bu konu ile ilgisi ne?

Kate bir kere Türk asıllı. Dedesinin dedesi Trabzon Akçaabatlıymış.

Ekli dosyayı görüntüle ssstwitter.com_1693776983298.mp4

sen de hemen sinirleniyorsun ya. seçim sonuçları hepimizi tahrik etti tabi, kalkmış olabilir. hissettin mi?

bu arada nasıl bildin? dedemi yatağa bağladık. yine ampule basacaktı kerata. çözmedik hala, iki gündür ekmek ve su da vermiyoruz. aşağıya seçim sonuçlarını da bırakıyorum:

red_333.png

olsun yine de iyi be, çorum falan sizde. daha ne olsun?

Ekli dosyayı görüntüle 95041

sen de hemen sinirleniyorsun ya. seçim sonuçları hepimizi tahrik etti tabi, kalkmış olabilir. hissettin mi?

bu arada nasıl bildin? dedemi yatağa bağladık. yine ampule basacaktı kerata. çözmedik hala, iki gündür ekmek ve su da vermiyoruz. aşağıya seçim sonuçlarını da bırakıyorum:

Ekli dosyayı görüntüle 95042

olsun yine de iyi be, çorum falan sizde. daha ne olsun?

Bi şey sorduk.

Eee ne oldu bu kadına, kraliyet görevlerine döndü mü

Yılan akademisi okuduğum kadarıyla bkbtm’ı takipten çıkmışsın sjsjs

Yaaa şimdi anladım kcjd ondan çıkmadım. Onda çok eğleniyorum. Ben bu olaylar olurken duchess_mag diye bir hesabı takibe almıştım, onun adanmışlığı fazla geldi jfjf çok acayipti

Geri