Kate Middleton’a ne oldu?

• Kullanıcı Larien
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
İngiltere kraliyet ailesi, İngiltere vatandaşları bu kadar merak etmiyor kadını, bizim forum gündeminde ilk sırada, Twitter'da binlerce post, herkes bir hikaye uyduruyor, kafasına göre senaryo yazıyor.. çoğu da başarılı haha.

Merak edenler icin livegore nokta com'a goz atabilirsiniz. Ama bakmamanizi tavsiye ederim elbette.

kate'in yoklugu ortayi ayaga kaldirmisken, diyelim ki gercekten hic bir sey olmadi, hic bir sey yasanmadi, hani dunyaya vermek istedikleri mesaj bu ya hani (yalan. mutlaka bir seyler yasandi ve uzun zamandir yasaniyor, sadece olaylar patlak verdi ve hayati meseleler araya girdi < astrologlar ayni fikirde.), yokluguyla bile kate'in kendisini rahatsiz eden ihanetler, durumlar ve problemler (saglik sorunlari ve william'in daha once aldatma hikayeleri ve aldattigi kisilerden onemli bir ismin ortada olmasi yillardir, sadece bu gunlerde avukata bile ihtiyac duymaya baslamasi etc) kendi kendine halloluyor. yokluguyla bile ''bensiz bir hicsiniz. halk benim arkamda. guclu olan benim.'' mesajini verebiliyor zarifce, totosunu kaldirmadan, sadece yokluguyla. oysa gercek amaci bu olmayabilirdi. kendi kendine olustu. kate zeki ve asla bulundugu, hatta bulunacak olan statuyu bertaraf edecek bir insan degil. rezil olan taraf, sevilmemeye baslayan taraf william ve ailesi, yine william ve ''o'' kadin oldu. kate yokluguyla yuceldikce yuceldi ve su anki kraliyet ailesinin popularitesini kate tasimis oluyor. aile, kate'e kul kole olmak durumunda birakilmis bile olabilir :d cunku kate, hic bir hata yapmadi aslinda. mutlaka kralice olmali, olacak diye insanlar destekliyor. diana da cok sevilirdi, desteklenirdi, sadece yaptiklari ve soyledikleri zekice degildi. gelinlere ibret oldu iste. annemin bu konularda farkli tespitleri var (charles ve camilla icerir), ama dur bakalim :d

yayinlanmis yeni goruntuler var. kate gibi, ayni zamanda degil gibi (estetik bile olsa bu sekil gorunmez, evet, zayiflamis olabilir, o farkli). dunyanin gozu uzerlerinde su an. ben bunlari ilahi adalet ve karma olarak goruyorum. turkler de fazla ovmesin, bayilmasin su ingiliz kraliyet ailesine falan. bazi yorumlar goruyorum, ulan sanki rahmetli kralice elizabeth ii anneannendi, bu ne sevgi, bu ne yalakacilik. tarihte ulkemize yaptiklarini biliyor olmaniza ragmen fangirl'lik yapmayin. sadece izleyin, konusun, ama bayilmayin. tarafinizi bilin yani :d

Kate ölmesin üzülürüm yaa

• Kahkaha
Tepkiler: W
Windsor asiretini kücümseyenin aklina sasarim.

fotograflarda gordugumuz ''kate''in, heidi agan'in olabilme ihtimali:

Ben hala şüphedeyim… Seke seke yürüyor

• Kahkaha
Tepkiler: W
O mu değil mi yaşıyor mu charles ne durumda

Videodaki kız çok hızlı yürüyor kate daha nayif nahif naif değil mi ? Dublör o :(

Ailesi varmı ki ? Biz çok sevdik ederiz sjsjssj

Ben uyuyamıyorum şeytan ayini yapıp yememişlerdir umarım Sjssjsj

Hey Allahım şatoda bulamadılar mı acaba bak o da olabilir Sjsjsj

'Kayıp Prenses': Ameliyat olduğu hastanenin çalışanları, Kate'in özel tıbbi kayıtlarına erişmeye çalışmış

Galler Prensesi Kate Middleton'ın ameliyat olduğu hastanedeki çalışanların, Kraliyet Ailesi üyesinin özel tıbbi kayıtlarına erişim sağlamaya çalıştığı ifade edildi. Ameliyatın yapıldığı London Clinic, olayla ilgili soruşturma başlattıklarını belirtti.

The Mirror'ın haberine göre Kate ocak ayında özel hastanede yatarken, en az bir çalışan onun bilgilerine erişmeye çalıştı.

Gazeteye konuşan kaynak, üst düzey hastane yönetiminin konuyu öğrenir öğrenmez Kensington Sarayı'nı aradığını ve tam teşekküllü bir soruşturma yürütüleceği taahhüdü verdiğini belirtti.

Britanya'nın gizlilik ve veri koruması denetim kurumu, ihlalle ilgili bir bildirim aldıklarını belirtti. Enformasyon Komiseri'nin Ofisi'nden yapılan açıklamada verilen bilgileri değerlendirdikleri duyuruldu.

Kensington Sarayı, "Bu konu, London Clinic'i ilgilendirir" dedi.

Uzun süredir kameraların karşısına çıkmayan Kate'in sağlık durumu, Britanya ve dünyada bir tartışma konusu olmuş durumda.

Prenses'in sağlık durumu ve geçirdiği ameliyat hakkında detaylar hala paylaşılmadı. Kensington Sarayı, daha önce Kate'in kanser hastası olmadığını ve tıbbi bilgilerinin kamuyla paylaşılmamasını istediğini söylemişti.

Galler Prensesi'nin bir fotoğrafı Anneler Günü'nde basına servis edilmiş, ancak haber ajansları fotoğrafın montajlı olduğunu fark edip yayından çekmişti. Bu durum, Kate hakkındaki söylentileri daha da yaygınlaştırdı. Bu, Kate'in ameliyattan sonra paylaşılan ilk fotoğrafıydı.

Prenses daha sonra özür diledi ve fotoğrafın dijital olarak üzerinde oynanmasından kendisinin sorumlu olduğunu söyledi.

Salı günü The Sun gazetesi, Kate'i eşi Prens William'la birlikte Windsor'da alışveriş yaparken görüntülediğini iddia etti.

Kensington Sarayı, Kate'in Paskalya sonrasına kadar Kraliyet Ailesi görevlerine dönmeyeceğini söyledi.

Kaynak

Kate Middleton'ın ocak ayında karın ameliyatı olduğu Londra Kliniği'nden açıklama geldi. İddia edilen veri ihlallerine bakılırken "tüm uygun soruşturma, düzenleme ve disiplin adımlarının atılacağını" ifade edildi​

20 sinde bu haber çıkmış.

Ben yazmıştım diğer konuyu bulamadım dublörü varmış iki tane ya kaç davete katılıp para almış ben demiştim Sjsjsj

Kanser tedavisi görüyormuş kadın ya

Geri