W
Elmas Üye
Olmemistir ya erkek kardesi laylaylom paylasimi yapmaz olmus olsa diyr dusunuyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen konuya Alman ben Fransız kjkjkjjhBi bana da anlatın nolmuş ya
Canım İngiliz kraliyet ailesinde gelinin biri oğlanı aldı gitti diğeri de şuan kayıp ve kamufle etmeye çalışıyorlar SjssjsjsjSen konuya Alman ben Fransız kjkjkjjh
Belki de daha sakin normal bir hayat yaşamak istiyorlardırCanım İngiliz kraliyet ailesinde gelinin biri oğlanı aldı gitti diğeri de şuan kayıp ve kamufle etmeye çalışıyorlar Sjssjsjsj
Öldürülmüş olma ihtimali var mezarda sakin hayat ahahahaBelki de daha sakin normal bir hayat yaşamak istiyorlardır
Yaa koca kraliyet ailesi üyelerini kim öldürmeye cesaret edebilir ha aile içi bir hesaplaşma varsa veliaht vs bilemiycem olabilirÖldürülmüş olma ihtimali var mezarda sakin hayat ahahaha
Neler dönüyor neler Ah bilsen içten içe çürüyen bir krallıkYaa koca kraliyet ailesi üyelerini kim öldürmeye cesaret edebilir ha aile içi bir hesaplaşma varsa veliaht vs bilemiycem olabilir
Ingilterede bayraklar yariya indirilmis yahu ortada resmi aciklama yoksa bayrak indirme vs olmazki napiyo bunlar anlamadim gitti
Yilan hikayesine donduo iddia da yanlışmış, görüntüler elizabeth’in öldüğü zamana aitmiş.