Oyun Karşıyım

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Sende merak etme angie.. ikizler burcu da ikiyüzlü aşalık pislik olarak gösteriliyor.. aa imaja bak..
ve ben böyle gösterenlerin kesinlikle fötücü olduğunu düşünüyorum...
Fötücülere söz hakkı verilmesine karşıyım..

İsim ve zamirle hitap etmeyip bu, şu gibi sıfatlar kullan(a)n(a)lara karşıyım.

Merkez Bankasının karşılıksız para basamamasına karşıyım.

Cuma günleri gelen tebrik giflerine karsiyim.
Yollamayin arkadasim.
Telefonun bellegini isgal ediyo.
Hayirli cumalar yaz gec.

Hayırlı cumalar yazmayanlara karşıyım.

Alayina isyan ya.

Komik bile degil.

Şaka yapmamıştım ki. Şaka yapsam gülerdin.

Şaka yapıldığında gülmeyenlere karşıyım.

Derse zamanında gelmeyenlere karşıyım...

Karşısında olduğum her şey de bana karşı.

Öncelikle şunu yazayım o zaman

"Beni direk etiketleyerek yazamayıp başkalarının yorumlarına beğeni, emoji atarak ezikliklerini tatmin edenlere karşıyım."

"Dini bişeylere alet edip bunun arkasına saklanan ve hertürlü pisliği yapanlara karşıyım."

"An be an beni takip edip sonra arkamdan hırhırlananlara karşıyım." ( gelin beraber konuşalım belki derdinize çare bulurum:( )

"Ekonomi çökerken altının, euronun, doların artmasına sevinenlere karşıyım."

"Sürü güdümüyle hareket eden, kendi beyni yokmuşçasına idrak kabiliyetini kullanamayanlara karşıyım."

"Kadına şiddet uygulayan ve bunu adamlık sananlara karşıyım."

"Birinin arkasından konuşup sonra hiçbirşey olmamışcasına yüzsüzce dolaşanlara karşıyım."

"Zalim mazluma zulmederken bunu görmezden gelenlere karşıyım."

"Etek arkasına gizlenen erkeklere karşıyım."

"Aynaya bakmadan insanları eleştiren kirli zihniyetlere karşıyım."

"Evliyken eşine çocuğuna ayırması gereken vakti ziyan edenlere karşıyım."

"İçindeki kin ve öfke duygusunu bastıramayıp insanlara psikolojik şiddet uygulamaya kalkanlara karşıyım."

"Ölümün ve faniliğin biteceği bir dünyada bu kadar kıskanç ve öfke ile yaşayan ve bundan beslenen insanlara karşıyım."
Aynen ben de ama o erkekler etek arkası değil "etek altı" erkeği ok?

@kLara @kLara @kLara seni etiketlemekten korkmuyorum, umarım selena etkisi yapar : dddddd

karşıtlara karşıyım, yaşasın tam bağımsız yandaşlık : )

Kendi hesabını yapamayanlara da karşıyım.

Aynen ben de ama o erkekler etek arkası değil "etek altı" erkeği ok?

@kLara @kLara @kLara seni etiketlemekten korkmuyorum, umarım selena etkisi yapar : dddddd

Lafını bil de devşir.

Kimmiş o? Aynı zat, beni de itham etti. Yüzleşecek yüzü olmayanları teskin ederim ama ben yüzleşirim.

Aynı kişi, bana da benzer bir ithamda bulundu; bir konuda kendisini haksız görüp, karşıt olduğu grubu haklı gördüğüm için. Ricası da: "Kimseye bir şey bahsetme." Beni itham ettiği, salağı olduğumu düşündüğü organla ilgili de hiçbir işim olmadı.

@Stockholm Sendromu @Hilal

Size herhangi bir yaranmam söz konusu mu? Bildiğiniz, gördüğünüz, her şeyi anlatın lütfen.

@juju

Sana hizmet ettiğimi anlamasınlar. Kaos doğuyor.

Lafını bil de devşir.

Kimmiş o? Aynı zat, beni de itham etti. Yüzleşecek yüzü olmayanları teskin ederim ama ben yüzleşirim.

Aynı kişi, bana da benzer bir ithamda bulundu; bir konuda kendisini haksız görüp, karşıt olduğu grubu haklı gördüğüm için. Ricası da: "Kimseye bir şey bahsetme." Beni itham ettiği, salağı olduğumu düşündüğü organla ilgili de hiçbir işim olmadı.

@Stockholm Sendromu @Hilal

Size herhangi bir yaranmam söz konusu mu? Bildiğiniz, gördüğünüz, her şeyi anlatın lütfen.

@juju

Sana hizmet ettiğimi anlamasınlar. Kaos doğuyor.

Nolmus ya ben anlamadim? Pro’ya laf eden karsisinda beni bulur!

Geri