Oyun Karşıyım

Forum oyun
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Aslinda girişe kocaman kizil bir A cakmak isterdim ama siyasi olmasin istedim.Kehkeh.
Çarşı'da değil, her şeye karşi olalim.Ay bugün espri anlayisim yine berbat.Özür dilerim arkadaslar.

@Mastor un foruma girmeyişine karşiyim mesela.
Sonracima tam popom yer görmüşken, kedimin kapida kapiyi ac gibi miyavlamasina da karsiyim.
Zaten kapiya ne gerek var magarada yasamak varken?

Evet Mandira Filozofundan esinlendim.

Ne biçim bir sabah.Yagmur yagiyor seller akiyor arap kizi camdan bakiyor.
Niye arap?Arap kizi denilmesine de karsiyim.
Üstelik zabayneyn bu sarkinin sanirim dilime dolanmasina artik bilmemiyorum.

bedava gibi harcadığımız kredi kartlarının ay sonunda parayı geri istemesine karşıyım..........

Aklıma Sezen Aksu'nun da seslendirdiği karşıyım şarkısını getirdi konu. (: Şarkı tam bu konuluk.

Benim liste çok uzun @Süreyya hanımcım bilemedim yazsam mı? Hoş şuan pcden geldim dilediğimce uzun cümleler kurabilirim :D

Istediginiz gibi tepe tepe kullanin Merve hanimcim.

Öncelikle şunu yazayım o zaman

"Beni direk etiketleyerek yazamayıp başkalarının yorumlarına beğeni, emoji atarak ezikliklerini tatmin edenlere karşıyım."

"Dini bişeylere alet edip bunun arkasına saklanan ve hertürlü pisliği yapanlara karşıyım."

"An be an beni takip edip sonra arkamdan hırhırlananlara karşıyım." ( gelin beraber konuşalım belki derdinize çare bulurum:( )

"Ekonomi çökerken altının, euronun, doların artmasına sevinenlere karşıyım."

"Sürü güdümüyle hareket eden, kendi beyni yokmuşçasına idrak kabiliyetini kullanamayanlara karşıyım."

"Kadına şiddet uygulayan ve bunu adamlık sananlara karşıyım."

"Birinin arkasından konuşup sonra hiçbirşey olmamışcasına yüzsüzce dolaşanlara karşıyım."

"Zalim mazluma zulmederken bunu görmezden gelenlere karşıyım."

"Etek arkasına gizlenen erkeklere karşıyım."

"Aynaya bakmadan insanları eleştiren kirli zihniyetlere karşıyım."

"Evliyken eşine çocuğuna ayırması gereken vakti ziyan edenlere karşıyım."

"İçindeki kin ve öfke duygusunu bastıramayıp insanlara psikolojik şiddet uygulamaya kalkanlara karşıyım."

"Ölümün ve faniliğin biteceği bir dünyada bu kadar kıskanç ve öfke ile yaşayan ve bundan beslenen insanlara karşıyım."

Greyfurt ile portakalin sentezini anlayamayanlara karsiyim.

dünyayı kendi etrafında dönüyor sananlara,
yazılan, çizilen her şeyi kendi üzerine alınanlara,
sürekli gündem kendisiymiş gibi davrananlara,
karşıyım diyeceğim ama değilim ya... çünkü çok komik oluyo.dkfjgdfk

kankimin karşı olduğu her şeye ben de karşıyım.
O komik olduğu için seviyor , ben kaos olduğu için :(

Yanimda dana gibi geğirenlere...

@Lefty hanım merak etmeyin yay burcunu da ilişkilerde en gamsız, şerefsiz burç olarak gösteriyorlar. xd

Hayatımızı, mutlu ve huzurlu günlerimizi çalan covide karşıyım ben...

Geri