Karşılık bekler misiniz?

Konu sahibi son olarak 187 gün önce görüldü

Karşılık bekler misiniz?

• Evet.

Kullanılan: 7 53.8%
  • Hayır.

Kullanılan: 6 46.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
sömürüldüğümü düşünmeye başlamışsam, karşılık beklerim artık canım insanız biz de :T:

Abi Allah içimi bozmasın ama beklemiyorum ben. Ayrıca iyiliğim artık alışkanlığa dönüştürülürse de iyilik yapmam kötülükte yapmam.

Karşılığını Allahtan umarak yaparım herseyi

Aklıma gelmez.
Beklemem, ummam.

Beklerim ama kimden ?
İsterim ama neden ?

Karşılığı önce ALLAH'ın rızasında beklerim .. İsterim de zira insan için isteyebileceği bundan daha büyük bir şey yok .. Bir de yardım ettiğim kimse bir teşekkür etsin beklerim ..

Ben iyilik yaparım karşılık beklemem ancak zamanında birine bir iyilik yaptığımda bir gün işim düştüğünde ve yapabileceği bir şey ise yapmazsa aynı şekilde karşılık vermem bir daha :)

Nefes aliyor olmamin bile bi karsiligi olmali bu hayatta, elbet :liv:

Yaptığım iyilik için karşılık beklemem şüphesiz. Ancak hoşlandığım kıza ilgimi göstermişsem, karşılık beklemek en doğal hakkım :) Gelir gelmez o ayrı. Ben bekleyim de.

Bazı şeyler dışında yaptığım bir iyiliğe karşılık beklemem.

Ben iyilik yaparım karşılık beklemem ancak zamanında birine bir iyilik yaptığımda bir gün işim düştüğünde ve yapabileceği bir şey ise yapmazsa aynı şekilde karşılık vermem bir daha :)
Aynen bu.
Sevdiğim insan için her konuda elimden geleni yaparım lakin onun da benim için yapacagini bilmem önemli, o gün hic gelmese de bilmem lazim. Aksi halde iyilik meleği değilim maalesef, o yapmasa da ben yaparim ne olacak ki demem.

Aston villa maçında karşılıklı gol bekliyorum.

8f53cb277af8a9ed479f7ecba1720d06.jpg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri