Karşılık bekler misiniz?

Konu sahibi son olarak 185 gün önce görüldü

Karşılık bekler misiniz?

• Evet.

Kullanılan: 7 53.8%
  • Hayır.

Kullanılan: 6 46.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
Çok sık duyduğumuz deyimlerden biridir herhalde "iyilik yap denize at". Karşılık beklemenin doğru olmayabileceği anlamına geliyor. Ama günümüz şartlarında bu düstura ayak uyduramayabiliyoruz. Peki siz karşılık bekleyenlerden misiniz?

O zaman onun adi iyilik degil borc vermek olur, alisveris olur.

Ben evet dedim ama konuyu okumadan :) Sevgide karşılık beklermisiniz diye tahmin etmiştim oyumu hayır olarak değiştirirmisiniz adminler:)

İyilikte karşılık beklemem

Hayatın her aşamasında her konuda karşılık beklerim.

Beklerim ama kimden ?
İsterim ama neden ?

Evet bi zahmet yeri geldiğinde beklerim karşılığımı.

İyilik yap denize at derler ama yaptiğin her şeyin karşililiğini hayatta görüyorsun bir şekilde.​

ben beklemem hiç beklemedimde karşılık gelirse eyvallah gelmezse de yapacak birsey yok.

bi karşlığı olur diye hiç birşey yapmadım :)

Yaptığım iyilik karşısında beklemem...
Ama sevgi ve ilgi yönünde emek veriyorsam karşılıkta beklerim.

Karşılık beklemem zaten bir iyilikte bulunmuşsam bu benim içimden gelmiştir.Şuna iyilik yapayımda yarın birgün lazım olur hesabı yapanlar o iyiliği kendilerine yapmış olurlar atalarımızın her söz ve deyimlerinde derin anlamlar var ki bunun için düşünmek lazım

iyilikler anlık çıkan bir şey karşılık beklemeden daha bi anlamlı olur.

İyilik bu adi ustunde, siparis uzerine yapilan bir eylem degil. Bu sebepten dolayi karsilik beklemek cirkin olur ki beklemem de.

abisii neye karşılık bekliyoruz? açıklama yapman gerekiyor ben senin düşünmem zorunda mıyım...

Yalan konuşmaya gerek yok ben karşılığını beklerim.

Geri