Futbolcu
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fizik ön plana cıkıyor tabiki bir kot pantolon yakışmalı ona demeliyim bir kot pantolonu bir vucuda bukadar yakışmamalı bebegım dıye bu cumleyı haketmelı sonra belkı sevgılı olabılırız xsben fazla detaycıyım ya her tarafı güzel olmalı
Bir şeyi yanlış yapıyor olduğun için yalnızsın zaten ve bence onu bunu boşver de o yanlışa odaklan derim yoksa koskoca ömrün sanal dünyada her gördüğün fotoğrafa iltifat etmekle geçecek diye senin adına üzülüyorum @Klaus... Dost acı söyler, Lefty ablana güven sen ve gel bu yoldan dön artık.fizik ön plana cıkıyor tabiki bir kot pantolon yakışmalı ona demeliyim bir kot pantolonu bir vucuda bukadar yakışmamalı bebegım dıye bu cumleyı haketmelı sonra belkı sevgılı olabılırız xs
O zaman gel seninle bir anlaşma yapalım ve Aze'ye verdiğin söz gibi bir daha bana bir kelime yazma, alıntı yapma, etiket yapma, beğeni yapma ve imada bulunma...abla sende hep fizik yaş konularına alıntı yapıyorsun fizigin mi kötü yoksa ? @Lefty
benim hayatıma burnunu sokacağına her defasında keşke kendi hayatına odaklansan kendine akıl versende mutlu olsan be ablam gel sende kardeşine güven başkalarının hayatına burnunu sokmayı öğren