Karşı cinste fizik güzelliği mi, yüz güzelliği mi daha önemli?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü

Karşı cinste fizik güzelliği mi, yüz güzelliği mi daha önemli?​

Fiziği de, Biolojisi de güzel olsun.

Fizikle yüz ayrı ayrı şeyler mi

İçi güzel olsun anam, ne yapayım fiziğini huyu bok olduktan sonra.

bir güzel gördüm
gerçekten güzeldi

ben fazla detaycıyım ya her tarafı güzel olmalı
fizik ön plana cıkıyor tabiki bir kot pantolon yakışmalı ona demeliyim bir kot pantolonu bir vucuda bukadar yakışmamalı bebegım dıye bu cumleyı haketmelı sonra belkı sevgılı olabılırız xs

fizik ön plana cıkıyor tabiki bir kot pantolon yakışmalı ona demeliyim bir kot pantolonu bir vucuda bukadar yakışmamalı bebegım dıye bu cumleyı haketmelı sonra belkı sevgılı olabılırız xs
Bir şeyi yanlış yapıyor olduğun için yalnızsın zaten ve bence onu bunu boşver de o yanlışa odaklan derim yoksa koskoca ömrün sanal dünyada her gördüğün fotoğrafa iltifat etmekle geçecek diye senin adına üzülüyorum @Klaus... Dost acı söyler, Lefty ablana güven sen ve gel bu yoldan dön artık.

abla sende hep fizik yaş konularına alıntı yapıyorsun fizigin mi kötü yoksa ? @Lefty
benim hayatıma burnunu sokacağına her defasında keşke kendi hayatına odaklansan kendine akıl versende mutlu olsan be ablam gel sende kardeşine güven başkalarının hayatına burnunu sokmayı öğren

abla sende hep fizik yaş konularına alıntı yapıyorsun fizigin mi kötü yoksa ? @Lefty
benim hayatıma burnunu sokacağına her defasında keşke kendi hayatına odaklansan kendine akıl versende mutlu olsan be ablam gel sende kardeşine güven başkalarının hayatına burnunu sokmayı öğren
O zaman gel seninle bir anlaşma yapalım ve Aze'ye verdiğin söz gibi bir daha bana bir kelime yazma, alıntı yapma, etiket yapma, beğeni yapma ve imada bulunma...
Ben de o zaman senin hakkında tek bir yorum yazmam, söz verdim mi tutarım. Ne bu nikinle ne başka nikinle bana yazma, anlaştık mı?

Abla neden içerlendin ki bukadar? kötü bişeymi söyledim? bizi yerden yere vuruyorsun bizim sezimiz çıkmıyor iki önerine karşılık bi öneride bulundum hemen bi küstüm oynamıyorum havasına büründün ablam üzme kendini lütfen bukadar :( @Lefty

Geri