Karşı cinsle içki içmek

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 892 gün önce görüldü
İçebilenler içsinler.
Ben çabuk dağılıyorum, sızıp kalıyorum. Ama çakırkeyif halimde sohbetim çok tatlı olur.
Sevgilimle içiyorum arada bir öyle korktuğunuz gibi şeyler olmuyo valla bak.
Kadın içince kötü de olmuyor yani.

içki denince herkesin aklına alkolün geldiği topic. oysa alkolsüz içkiler de mevcuttur. bkz. milli içki, ayran.

İçtiğimizde oldu ama icmesek daha iyiydi kiz kaptirdi kendini ayakta duramiyodu agziyla içmedi ki :D

Uff ne içerdim be :nee:
Alkolü terki diyar edeli epey oldu , tekrar kanıma girmezse (inşallah)başlamaya hiçç niyetim yokkk ,Sen de bırak artık :hih:

Bende çok içmiyorum (arada 1-2 bira dışında) ama seninle içerdim ya :D

Sohbeti tatlı muhabbeti içtense keyifle içerim.

Korktum, bundan sonra karşı cins ile çay bile içmem!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Masasına oturacağım insanı seçerim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendisini bilen içince sapıtmayacak herkesle içerim, cinsiyet önemli değil.

Sadece içki içmek değil tüm faaliyetler karşı cinsle daha ilgi çekici ve süpriz doludur, karşı cinsle içki içmek hemcinsle içki içmekten yeğdir, muhabbetkar biri bulunursa lezzeti tartışmaya kapalıdır.

İçenler söylesin. Bizde farkları Bulalım.

eski kafayiz, bize ters geliyor. rakı masasında kadının işi ne. saki doldurur, müzeyyen soyler, birimiz anlatir, hepimiz iceriz. e tabi şimdi, bunun viskisi var, birasi var, votkası var, bilmem neyi var. o islere girmedik. bizim meyhanenin en genc adamiyim. hep eski toprak bunlar, ömürlük nadasa vermişler kendilerini. iki duvar dibinde siralanmis masalar, hatirladiniz o goruntuyu. oralar bizim yerimiz. oyle genclerin yakaladigi neseli ortamlar yoktur tabi. ama adamlik vardir.

Biz belimizde taşıyamadığımızı midemizde taşımayız diyen bir abimiz var. Onunla karşılıklı içmekten aldığım keyfi kimse vermez. Karşı cinsle tadı çıkmaz bu işin. Ne konuşacaksın kızla? Çiçek böcek. Ama bu bizimki bir anlatır, sanki dünyaya siriustan bakıyorsun.

Siz benim birde rakı masasındaki halimi görün!! .p

Geri